pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Geriausi Padažai prie Vištienos Kepsnio

Mango ir persikų padažas

Į smulkintuvą suberkite supjaustytą 1 didelį gerai sunokusį mango vaisių, 1 didelį gerai sunokusį susmulkintą persiką, ½ mažo raudonojo svogūno, 2 nedidelius slyvinius pomidorus, ½ čili pipiro, žiupsnelį tarkuotos apelsino žievelės, 1 valg. š. susmulkintos kalendros, druskos ir maltų juodųjų pipirų pagal skonį, žiupsnelį cukraus, 2 ¼ arb. š. aguonų, įpilkite ½ valg. š. šviežiai spaustų citrinos sulčių, 2 valg. š. šviežiai spaustų apelsinų sulčių. Viską gerai suplakite ir palikite valandai pastovėti.

Tinka prie vištienos, lašišos, salotų. Pagaminsite per 15 minučių.

Skanaus!

‘Bang Bang’ vištiena karšto oro gruzdintuvėje

2024/06/09 2024/05/19 pagal Karolina Puodžiūtė

Paruošimas: 35 min Porcijos: 4 Neseniai rodžiau kaip pagaminti karštus sumuštinius su sūriu oro gruzdintuvėje. Šiandien dalinuosi išskirtiniu receptu, kuris praturtins jūsų virtuvę – Bang Bang vištiena karšto oro gruzdintuvėje. Tai ne tik puikus būdas paruošti vištieną, bet ir sveikesnis pasirinkimas, palyginti su tradiciniu kepimu aliejuje. Naudojant karšto oro gruzdintuvę, galima išgauti traškų paviršių be perteklinio … Skaityti toliau

Mėlynojo sūrio padažas

Kepsnio ir mėlynojo sūrio derinys yra tikrai dangiško skonio, o šis padažas gali būti pagamintas per kelias minutes. Keptuvėje ištirpinkite 25 g sviesto ir sumaišykite su 1 valg. š. miltų. Nuolat maišydami iš lėto supilkite 150 ml pieno, kol gausite vientisą konsistenciją ir nebeliks gumuliukų. Pakaitinkite iki virimo ir suberkite 50 g smulkinto sūrio su mėlynuoju pelėsiu. Maišykite, kol sūris ištirps ir padažas taps vientisas.

Pagaminsite per 20 min. Padažas tinka prie vištienos, kiaulienos, šonkauliukų.

Padažas: nedidelė detalė, visiškai pakeičianti kepsnio skonį

Ar žinote, kuo nuostabus yra grilyje keptas kepsnys? Nes jis gali būti kiekvieną kartą vis kitokio skonio, priklausomai nuo to, kokį padažą prie jo patieksite. Na, o parduotuvėse padažų yra gausybė – tik rinkis. Aštrių, saldžių, pikantiškų, azijietiškų. Kai jau visus išbandysite ir norėsis kažko naujo, galėsite pasigaminti savo.

Šaltinis:Turinio kontrolė – redakcijos rankose, projekto partneris tik inicijuoja ar palaiko temos viešinimąKepsniukai / 123RF.com nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 4 Skanumėlis Kepsniai Norfa: Praktiški patarimai Grilio patiekalai

Štai 10 gardžių ir nesudėtingų padažų receptų iš viso pasaulio, kurie praturtins jūsų grilio patiekalų skonį.