pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Kepami vištienos ketvirčiai orkaitėje receptas

Dubenėlį pripilkite šilto ne karšto vandens, berkite dosniai druskos kad vanduo gautųsi sūrus, puslitriui vandens dedu vieną-du šaukštus druskos , išmaišykite, kad ištirptų.

Kepami vištienos ketvirčiai orkaitėje receptas

Vaisiai dietos metu: kurie padės numesti svorio?

Vaisiai dietos metu: kurie padės numesti svorio?

Gardus Stambiai Tarkuotų Bulvių Plokštainis: Žingsnis po Žingsnio Receptas

Gardus Stambiai Tarkuotų Bulvių Plokštainis: Žingsnis po Žingsnio Receptas

Migdoliniai ir avižiniai sausainiai: receptai ir patarimai

Migdoliniai ir avižiniai sausainiai: receptai ir patarimai

Aromatinga Kinietiška Jautiena su Daržovėmis: Lengvas Receptas

Aromatinga Kinietiška Jautiena su Daržovėmis: Lengvas Receptas

Orkaitėje Kepta Kiaulienos Sprandinė: Tobulas Receptas

Orkaitėje Kepta Kiaulienos Sprandinė: Tobulas Receptas

Kaip Gaminti Mėsos Konservus Autoklave: Išsamus Gidas

Kaip Gaminti Mėsos Konservus Autoklave: Išsamus Gidas

Šaldyti Cepelinai: Paprastas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Šaldyti Cepelinai: Paprastas Receptas ir Gaminimo Patarimai

Naminės Tortilijos: Paprastas Žingsnis Po Žingsnio Receptas

Naminės Tortilijos: Paprastas Žingsnis Po Žingsnio Receptas

Ką pagaminti iš maltos kiaulienos? Greiti ir skanūs receptai

Ką pagaminti iš maltos kiaulienos? Greiti ir skanūs receptai

Sportuojančių moterų mityba: ką reikia žinoti?

Sportuojančių moterų mityba: ką reikia žinoti?

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

Išsimarinavusią, sūdytą mėsą reikia vėl nuplauti ir nusausinti, galima paskutinį kartą ištrinti nedideliu prieskonių kiekiu ir standžiai įsukti į švarų audinį ar marlę.

Mesos Vytinimo Technologija - Nuo Tradicijų iki Modernumo

Kepti vafliai: pasigaminkite namuose

Kepti vafliai: pasigaminkite namuose

Naminis Napoleono Tortas: Lengvas ir Greitai Pagaminamas Receptas Pagal Močiutę

Naminis Napoleono Tortas: Lengvas ir Greitai Pagaminamas Receptas Pagal Močiutę

Žuvų šėrimas tvenkinyje: patarimai ir gudrybės

Žuvų šėrimas tvenkinyje: patarimai ir gudrybės

Tobulai iškepta anties krūtinėlė orkaitėje: paprastas receptas

Tobulai iškepta anties krūtinėlė orkaitėje: paprastas receptas

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Laba diena Pirma karta dariau blynus ir ka galiu pasakyti, truputi buvo kiausiniai nevienodi, tai teko dadeti miltu tada su gumuleliais tesla gavos, bet maisiau kiek maisiau net ranka paskaudo, bet visu neisnaikinau, pradejau kepti ir nustebau kaip graziai apskrunda ir kaip skaniai gavos.

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Super maistas: skanūs ir sveiki receptai kiekvienai dienai

Super maistas: skanūs ir sveiki receptai kiekvienai dienai

Troškinta kiauliena: minkšta ir aromatinga, kaip pas močiutę

Troškinta kiauliena: minkšta ir aromatinga, kaip pas močiutę