pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiek laiko virti kiaušinius: išsamus vadovas ir patarimai

Kiek laiko virti kiaušinius: išsamus vadovas ir patarimai

Kaip marinuoti šašlyką su actu: klasikinis būdas ir patarimai

Kaip marinuoti šašlyką su actu: klasikinis būdas ir patarimai

Kepimas su alyvuogių aliejumi: ką reikia žinoti?

Kepimas su alyvuogių aliejumi: ką reikia žinoti?

Kaip Paruošti Tobulus Jautienos Kepenų Kotletus

Tad jei esate prikaupę receptų patiekalų, kuriuos gamino jūsų mamos, o mamos išmoko iš savo mamų ar močiučių tai jau greičiausiai ir turite savo šeimos šimtmečio receptus.

Kaip Paruošti Tobulus Jautienos Kepenų Kotletus

Kas Pirmiau Atsirado – Višta ar Kiaušinis? Mokslinis Paaiškinimas

Kas Pirmiau Atsirado – Višta ar Kiaušinis? Mokslinis Paaiškinimas

Kepta Duona su Sūriu: Receptai ir Variacijos

Kepta Duona su Sūriu: Receptai ir Variacijos

Šaltalankių aliejus gerklės skausmui malšinti

Šaltalankių aliejus gerklės skausmui malšinti

Kepti Vištienos Sparneliai Ant Grotelių: Geriausi Receptai Ir Patarimai

Kepti Vištienos Sparneliai Ant Grotelių: Geriausi Receptai Ir Patarimai

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Sudėkite padažo ingredientus smulkintą česnaką, svogūnų laiškus, tarkuotą ir maltą imbierą, sojų padažą, medų, citrinų sultis, aliejų į puodą, pastatykite jį ant silpnos ugnies ir, kai užvirs, pavirkite dar apie minutę.

Kepsniai ant lauzo - Skanių Lietuviškų patiekalų tradicija

Marinuoti Burokėliai Vengriškai: Tradicinis Receptas

Marinuoti Burokėliai Vengriškai: Tradicinis Receptas