pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Politinė ir teisinė aplinka duonos kepykloms Lietuvoje

Politinė ir teisinė aplinka duonos kepykloms Lietuvoje

Slapios obuolių pyrago su jogurtu receptas

Slapios obuolių pyrago su jogurtu receptas

Grybų Sudėtis ir Mitybinė Vertė

Grybų Sudėtis ir Mitybinė Vertė

Avienos Skerdiena: Kaina, Privalumai ir Panaudojimas

Avienos Skerdiena: Kaina, Privalumai ir Panaudojimas

Upėtakio kepimo laikas: patarimai, kaip iškepti sultingą upėtakį

Upėtakio kepimo laikas: patarimai, kaip iškepti sultingą upėtakį

Virti varškėtukai: minkšti ir purūs namuose

Virti varškėtukai: minkšti ir purūs namuose

Aromatingas grybų padažas: idealus priedas prie bulvių

Aromatingas grybų padažas: idealus priedas prie bulvių

Žalieji kokteiliai: puikus būdas lieknėti ir stiprinti sveikatą

Žalieji kokteiliai: puikus būdas lieknėti ir stiprinti sveikatą

Kaip marinuoti aitriuosius pipirus: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti aitriuosius pipirus: receptai ir patarimai

Raganiški piršteliai Helovynui: receptas ir gaminimo eiga

Raganiški piršteliai Helovynui: receptas ir gaminimo eiga

Mieliniai blynai su mėsa: gardus receptas

Mieliniai blynai su mėsa: gardus receptas

Japoniška kiaušinių dieta: ką reikia žinoti prieš pradedant

Japoniška kiaušinių dieta: ką reikia žinoti prieš pradedant

Nuodingos žuvys Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Nuodingos žuvys Lietuvoje: ką svarbu žinoti?

Darbas žuvies laive: nuotykiai jūroje ir puikus atlyginimas

Darbas žuvies laive: nuotykiai jūroje ir puikus atlyginimas

Drėgni šokoladiniai keksiukai: lengvai pagaminamas receptas

Drėgni šokoladiniai keksiukai: lengvai pagaminamas receptas