pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Tikrasis baltosios mišrainės receptas: pasigaminkite kaip močiutė!

Tikrasis baltosios mišrainės receptas: pasigaminkite kaip močiutė!

Sausainiai Be Šaldymo: Trys Nuostabūs Receptai

Sausainiai Be Šaldymo: Trys Nuostabūs Receptai

Kaip Pasiekti, Kad Mėsa Būtų Minkštesnė

Pasak Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narės Galinos Bovševič, jei mėsa minkštinama kiviais ar ananasais, būtina atminti keletą dalykų pirma, mėsą ilgiausiai marinuoti galima iki 2 val.

Kaip Pasiekti, Kad Mėsa Būtų Minkštesnė

Vištienos nauda žmogaus organizmui

Vištienos nauda žmogaus organizmui

Mėsa rūkykla namuose: kaip tai padaryti teisingai?

Mėsa rūkykla namuose: kaip tai padaryti teisingai?

Žiemai konservuoti patisonai: receptai ir patarimai

Žiemai konservuoti patisonai: receptai ir patarimai

Orkaitėje Keptas Kiaulienos Vyniotinis: Tobulas Receptas Jūsų Vakarienei

Orkaitėje Keptas Kiaulienos Vyniotinis: Tobulas Receptas Jūsų Vakarienei

Duonos plutos maistinė vertė ir kaip atpažinti tikrąją vertę

Duonos plutos maistinė vertė ir kaip atpažinti tikrąją vertę

Kepta Žąsis: Tradicinis Receptas

Kepta Žąsis: Tradicinis Receptas

Liežuvio Salotos su Agurkais ir Pievagrybiais: Gurmaniškas Receptas

Liežuvio Salotos su Agurkais ir Pievagrybiais: Gurmaniškas Receptas

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai

Ištraukite iškepusią mėsą iš orkaitės ir atsargiai išimkite iš kepimo skardos, perkelkite į kitą skardą labai atsargiai, nes mėsa tiesiog kris nuo kaulų.

Keptas jautienos kumpis - skanių skonio paslaptys ir receptai

Legendiniai „Jūratės“ ir „Astros“ kotletai: receptai ir gaminimo paslaptys

Legendiniai „Jūratės“ ir „Astros“ kotletai: receptai ir gaminimo paslaptys

Sluoksniuotas Ledų Desertas: Greitas ir Gaivus Receptas

Sluoksniuotas Ledų Desertas: Greitas ir Gaivus Receptas

GERL ir rūgštūs produktai: ką reikia žinoti?

GERL ir rūgštūs produktai: ką reikia žinoti?