
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Smulkiai sukapojau išvirtus plautukus, kepenis ir drauge virusius svogūnus, salierų lapus, petražolės šaknį, sudėjau virtas grūstas grikių kruopas nors Mindaugas atkakliai laikėsi nuomonės, kad reikėtų sugrūsti nevirtas kruopas , subėriau džiūvėsėlius, įpyliau pieno ir įkrėčiau grietinę.