pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Iškepti Tobulus Naminiai Kotletai Keptuvėje?

Daug kam net mintis apie žuvies kotletus primena nelabai kokius kvapus virtuvėje Kiti dar pamena ir tuos laikus, kai į tuos kotletus keliaudavo abėjotino šviežumo ingredientai, o jei jau dvoks visa virtuvė, tai koks skirtumas nuo ko.

Kaip Iškepti Tobulus Naminiai Kotletai Keptuvėje?

Trolių Pica Akademijoje: Kūrybiškas Būdas Pamaitinti Mažuosius

Trolių Pica Akademijoje: Kūrybiškas Būdas Pamaitinti Mažuosius

Gyvavedžių žuvų veisimas: nuo akvariumo parinkimo iki ligų prevencijos

Gyvavedžių žuvų veisimas: nuo akvariumo parinkimo iki ligų prevencijos

Kaip Kepti Saulėgrąžas Namuose: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Saulėgrąžas Namuose: Patarimai ir Receptai

Trupininis Pyragas Be Kiaušinių: Lengvas ir Skanus Receptas

Trupininis Pyragas Be Kiaušinių: Lengvas ir Skanus Receptas

Receptų Saugojimo Taisyklės Lietuvoje

Receptų Saugojimo Taisyklės Lietuvoje

Paprasti bananiniai sausainiai: greitas ir sveikas receptas

Paprasti bananiniai sausainiai: greitas ir sveikas receptas

Mitybos Gairės po Kasos Operacijos: Ką Valgyti?

Mitybos Gairės po Kasos Operacijos: Ką Valgyti?

Užgavėnių Blynai: Receptai ir Tradicijos

Užgavėnių Blynai: Receptai ir Tradicijos

Jautienos Šonkauliukų Marinavimo Receptai: Tobulo Skonio Paslaptys

Jautienos Šonkauliukų Marinavimo Receptai: Tobulo Skonio Paslaptys

Garam Masala: Sudėtis, Istorija ir Naudojimas

Garam Masala: Sudėtis, Istorija ir Naudojimas

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Pasigaminti Skanią Jautienos Steiką Orkaitėje

Simboliai Pietų Afrikos Istorijoje

Simboliai Pietų Afrikos Istorijoje

Džiovintos Slyvos: Receptai ir Nauda Jūsų Virtuvėje

Džiovintos Slyvos: Receptai ir Nauda Jūsų Virtuvėje

Tobulas keksas: išmokite kepti gardų keksą namuose!

Tobulas keksas: išmokite kepti gardų keksą namuose!

Tikra ispaniška paelija: geriausi receptai ir patarimai

Tikra ispaniška paelija: geriausi receptai ir patarimai

Mėtų Arbatos Nauda: Nuo Gaivos Iki Sveikatos Privalumų

Mėtų Arbatos Nauda: Nuo Gaivos Iki Sveikatos Privalumų

Žemaičių blynai su varške: tradicinis receptas

Žemaičių blynai su varške: tradicinis receptas

Dygminų Aliejus: Kas Tai Yra Ir Kodėl Verta Dėmesio?

Dygminų Aliejus: Kas Tai Yra Ir Kodėl Verta Dėmesio?

Tobulas Steikas: Jautienos Brandinimo Paslaptys

Tobulas Steikas: Jautienos Brandinimo Paslaptys