
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Kalorijos -ų 350 kcal Angliavandeniai 30 g Baltymai 20 g Riebalai 20 g Sotieji riebalai 10 g Polinesotieji riebalai 5 g Mononesotieji riebalai 7 g Cholesterolis 50 mg Natris 700 mg Kalis 300 mg Skaidulos 2 g Cukrus 5 g Vitaminas A 200 IU Vitaminas C 5 mg.
Jeigu mėgstate svogūną pjaustyti stambiau, tuomet imkite jų daugiau 1 kg mėsos reikės 5 svogūnų , užberkite pjaustytus ant mėsos, pagardinkite prieskoniais ir viską prispauskite sunkesniu indu.