pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vestuviniai Saldainiai: Idėjos ir Patarimai Saldžiam Stalui

Vestuviniai Saldainiai: Idėjos ir Patarimai Saldžiam Stalui

Karamelinis Tinginys: Lengvai Paruošiamas Desertas

Karamelinis Tinginys: Lengvai Paruošiamas Desertas

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Grikių Miltų Blynai: Nuo Klasikos Iki Sveikų Variacijų

Grikių Miltų Blynai: Nuo Klasikos Iki Sveikų Variacijų

Raudonoji Paprika: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Raudonoji Paprika: Maistinė Vertė ir Nauda Sveikatai

Kruopų sriuba su žaliomis daržovėmis: receptai

Kruopų sriuba su žaliomis daržovėmis: receptai

Eukalipto aliejaus naudojimas vonioje

Eukalipto aliejaus naudojimas vonioje

Obuolių Pyragas su Kondensuotu Pienu: Lengvas ir Skanus Receptas

Obuolių Pyragas su Kondensuotu Pienu: Lengvas ir Skanus Receptas

Braškių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Braškių Pyragas: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kaip Paruošti Žuvį su Šalaviju: Geriausi Receptai ir Patarimai

Kaip Paruošti Žuvį su Šalaviju: Geriausi Receptai ir Patarimai

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Kaip Valgyti Salotas: Etiketo Vadovas

Močiutės Jautienos Guliašas: Tradicinis Receptas

Močiutės Jautienos Guliašas: Tradicinis Receptas

Skaniausi Lauko Kepsnių Receptai

Skaniausi Lauko Kepsnių Receptai

Gardūs Patiekalai Iš Vištienos Filė: Receptai Su Nuotraukomis

Gardūs Patiekalai Iš Vištienos Filė: Receptai Su Nuotraukomis

Vištienos filė kepsneliai su krakmolu: receptas ir patarimai

Vištienos filė kepsneliai su krakmolu: receptas ir patarimai

Kaip pašalinti arbatos dėmes nuo palangės: efektyvūs valymo būdai

Kaip pašalinti arbatos dėmes nuo palangės: efektyvūs valymo būdai

Vištienos kepsneliai su paprika: greitas ir gardus receptas

Vištienos kepsneliai su paprika: greitas ir gardus receptas

Gedimino pica Šiauliuose: skaniausia pica mieste!

Gedimino pica Šiauliuose: skaniausia pica mieste!