pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Mėsos Gaminių Pardavimai Lietuvoje

Mėsos Gaminių Pardavimai Lietuvoje

Antienos Kepsnių Receptai: Gurmaniški Patiekalai Jūsų Stalui

Antienos Kepsnių Receptai: Gurmaniški Patiekalai Jūsų Stalui

Sveikos Mitybos Diena Mokykloje: Idėjos Ir Veiklos

Sveikos Mitybos Diena Mokykloje: Idėjos Ir Veiklos

Antrekotas su kaulu - Kas tai ir kaip jį paruošti?

Baigę pirmąją karščio procedūrą dedame atrekotą su kaulu TOMAHAWK ant netiesioginės ugnies bei priveriam visas KAMADO sklendes iki minimumo išlaikant apie 150C tempertūrą.

Antrekotas su kaulu - Kas tai ir kaip jį paruošti?

Emu Aliejus Veidui: Nauda ir Privalumai

Emu Aliejus Veidui: Nauda ir Privalumai

Gardžiausi dienos pietūs Vilniuje: Kur skaniai ir nebrangiai papietauti?

Gardžiausi dienos pietūs Vilniuje: Kur skaniai ir nebrangiai papietauti?

Kaip Išvirti Skanią Moliūgų Sriubą: Receptai ir Patarimai

Kaip Išvirti Skanią Moliūgų Sriubą: Receptai ir Patarimai

Saldūs desertai: lengvai pagaminami konditerijos receptai

Saldūs desertai: lengvai pagaminami konditerijos receptai

Tikras kiaulienos plovas kazane: žingsnis po žingsnio receptas

Tikras kiaulienos plovas kazane: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip Pasigaminti Skanius Duonos Traškučius Namuose: Paprastas Receptas

Kaip Pasigaminti Skanius Duonos Traškučius Namuose: Paprastas Receptas

Mesos gamyba Lietuvoje - tradicijos ir šiuolaikiniai iššūkiai

Atkreipiame dėmesį, kad šalikų ar šalių gamyba trunka nuo 2 4 mėnesių, priklausomai nuo užimtumo, todėl geriausia pasinaudoti mūsų sandėlio šalikų atsargomis, kurias galime operatyviai paruošti pagal poreikį.

Mesos gamyba Lietuvoje - tradicijos ir šiuolaikiniai iššūkiai