pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvies Kotletai su Grybais - Skani ir Maistinga Receptūra

800 gramų grybų miško grybų ar pievagrybių 3 vienetai kiaušinių mažesnių 1 vienetas svogūnų didesnio 1 sauja maltų džiūvėsėlių pagal skonį druskos pagal skonį maltų juodųjų pipirų šiek tiek aliejaus kepimui.

Žuvies Kotletai su Grybais - Skani ir Maistinga Receptūra

Blynai su grybų įdaru: receptas

Blynai su grybų įdaru: receptas

Keptas Ožkos Sūris: Gurmaniškas Receptas ir Patarimai

Keptas Ožkos Sūris: Gurmaniškas Receptas ir Patarimai

Kaip Kepti Kijevo Kotletus - Išsamus Gidas

Ant išmuštos didesnės, išorinės filė uždėkite gabaliuką sušalusio sviesto, uždenkite išmušta mažesne, vidine filė, didžiosios filė kraštus užlenkite, suformuodami Kijevo kotletą.

Kaip Kepti Kijevo Kotletus - Išsamus Gidas

Orkaitėje keptas upėtakis: lengvas ir sveikas patiekalas

Orkaitėje keptas upėtakis: lengvas ir sveikas patiekalas

Šokoladinis Pyragas su Vyšniomis: Lengvas ir Gardus Receptas

Šokoladinis Pyragas su Vyšniomis: Lengvas ir Gardus Receptas

Kiaulienos Vyniotinis: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kiaulienos Vyniotinis: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Vištienos Šlaunelių Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų

Vištienos Šlaunelių Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų

Spalvingas Želė Žiedas: Paprasti Receptai Šventiniam Stalui

Spalvingas Želė Žiedas: Paprasti Receptai Šventiniam Stalui

Agurkų marinavimas su citrinos rūgštele: receptai ir patarimai

Agurkų marinavimas su citrinos rūgštele: receptai ir patarimai

Kaip Paruošti Jautienos Liežuvį Greitpuodyje

Tam, kad puode būtų užtikrinta pakankama garų cirkuliacija, o puodas būtų ilgaamžis, gaminant svarbu užpildyti ne mažiau kaip puodo tūrio ir ne daugiau kaip 2 3 puodo tūrio.

Kaip Paruošti Jautienos Liežuvį Greitpuodyje