pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Sotūs ir Skanūs Lietuviški Pusryčiai: Receptai

Kaip išvalyti šunų plaukus iš skalbimo mašinos

Kaip išvalyti šunų plaukus iš skalbimo mašinos

Sveika Mityba: Viskas, Ką Turite Žinoti

Sveika Mityba: Viskas, Ką Turite Žinoti

Troškinti Maltos Mėsos Kukuliai: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Variacijų

Troškinti Maltos Mėsos Kukuliai: Nuo Klasikos Iki Šiuolaikinių Variacijų

Greiti, Skanūs bei Sveiki Makaronų Receptai

Greiti, Skanūs bei Sveiki Makaronų Receptai

Obuolių Pyragas Be Sviesto: Lengvi ir Gardūs Receptai

Obuolių Pyragas Be Sviesto: Lengvi ir Gardūs Receptai

Korėjietiški Receptai Beatos Virtuvėje: Kimči ir Kiti Skanumynai

Korėjietiški Receptai Beatos Virtuvėje: Kimči ir Kiti Skanumynai

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Jautienos Šonkaulių Marinavimo Paslaptys

Arbatmedžio Aliejus Kapsulėse: Nauda Ir Panaudojimas

Arbatmedžio Aliejus Kapsulėse: Nauda Ir Panaudojimas

Ekologiško alyvuogių aliejaus nauda kosmetikoje

Ekologiško alyvuogių aliejaus nauda kosmetikoje

Čeburekų receptai ir padažai: nuo tradicijų iki eksperimentų

Čeburekų receptai ir padažai: nuo tradicijų iki eksperimentų

Kaip marinuoti aitriuosius pipirus: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti aitriuosius pipirus: receptai ir patarimai

Paprasti miltiniai receptai kiekvienai dienai

Paprasti miltiniai receptai kiekvienai dienai

Grybų Sudėtis ir Mitybinė Vertė

Grybų Sudėtis ir Mitybinė Vertė