
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Žverieną dėkite į kepimo rankovę, sudėkite traiškytas kadagio uogas, užriškite rankovės galiukus ir dėkite kepti į įkaitintą iki 190 C orkaitę, kepkite apie 2 val.
Galvyjai auga lėtai 3-4 metus , todėl pramoniniu būdu neauginami, mėsa yra švelni ir labai sveika - galvyjai turi kailį, todėl mėsa liesesnė ir turi mažiau cholesterolio.