pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Mesos pyragas su sluoksniuota tesla - skanu ir gardu!

Mesos pyragas is sluoksniuotos teslos

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “mesos pyragas su bemiele sluoksniuota tesla” rasta receptų 1000Mėsos pyragas su virtais kiaušiniaisGreiti sluoksniuotos tešlos pyragėliai su varške ir rūkyta lašiša

Kanadietiškas mėsos pyragas tourtière

Jums reikės: 6 lapelių sluoksniuotos bemielės tešlos, 1 kg maltos kiaulienos, 500 g maltos veršienos, 1 smulkiai pjaustyto svogūno, ½ puodelio verdančio vandens, 1 plakto kiaušinio, 1 šaukšto bulvių krakmolo, 1 šaukšto sviesto, druskos, pipirų, cinamono pagal skonį, gali prireikti maltų džiūvėsėlių.

Gaminimo eiga:

Pranešimo žiniasklaidai autorių nuotr./Kanadietiškas mėsos pyragas

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa

Iš sluoksniuotos tešlos galite pagaminti absurdišką patiekalų skaičių: ir vieną iš paprasčiausių, ir gana neįprastų. Papasakosiu, kaip ruošiami sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su malta mėsa. Sluoksniuota tešla gali būti mielinė ir bemielė. Mielės tinka pyragams. Geriau pakyla. Tačiau be mielių yra daug nekenksmingesnis. Be to, mielės yra papildomos kalorijos. Sluoksniuotą tešlą pasigaminti namuose labai sunku. Tam reikia didelių įgūdžių. Ji pagaminta technologiniu būdu. Štai kodėl ji yra tokia skani ir prieinama.

Paskirtis: Užkandžių receptaiReceptai pagal ingredientus: # MėsaReklama
Ingredientai

1. Į gilų dubenėlį sudėkite visus padažui skirtus produktus, išskyrus žalėsius, ir išsukite iki vientisos masės. Dėkite į šaldytuvą.

2. Išimkite iš šaldytuvo kameros šaldytą tešlą, sudėkite lakštus ant miltais pabarstytos lentos vienu sluoksniu, kad kiek atšiltų, kol ruošite įdarą.

3. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir sudėkite špinatus. Pakepkite, kol špinatai sukris – 2–3 min. Pabarstykite druska, pipirais.

4. Paruoškite lašišos filė – jei ji labai stora, perpjaukite išilgai pusiau, jums reikalingas maždaug 1 cm storio gabalas. Pabarstykite lašišą pipirais ir druska.

6. Ant tešlos pagrindo paskirstykite špinatus, ant jų guldykite lašišą, patepkite ją garstyčiomis, o ant viršaus dar tepkite pusę pasiruošto padažą.

8. Įkaitinkite orkaitę iki 200 °C ir kepkite pyragą apie 25 min. – kol viršus taps auksinės spalvos.

9. Patiekite šiltą arba kambario temperatūros kartu su likusiu padažu, pagardintu smulkiai kapotais laiškiniais česnakais arba svogūnų laiškais.

Iš sluoksniuotos tešlos – ir saldūs pyragai, ir pikantiški kepiniai: 4 receptai

Artėjant didžiosioms metų šventėms, gyventojai skuba planuoti šventinį valgiaraštį, kuris nepriverstų ilgai suktis virtuvėje, tačiau pradžiugintų net išrankiausius ragautojus.

Šaltinis:

„Pranešimas spaudai“ - tai naujienų agentūrų, juridinių ir fizinių asmenų sukurti bei platinami pranešimai apie paslaugų, gaminių, įmonių ar įstaigų naujienas ir pan. Spręsdama dėl turinio publikavimo UAB „15min“ atsižvelgia į informacijos aktualumą, naudą visuomenei, viešąjį interesą. Už šio turinio skelbimą UAB „15min“ nėra atlyginama. Redakcija turi teisę pranešimus redaguoti, trumpinti, papildyti, šalinti tekste esančias nuorodas ir pavadinimus.

Snaigė su apelsinų džemu / Pranešimo žiniasklaidai autorių nuotr.A a A + A - AtstatytiSkaitykite vėliauPranešti klaidąTemos: 5 Kalėdos Receptai Kūčių patiekalai Maistas Sluoksniuota tešla

Daugelis jau ne pirmus metus pasilengvina šventinio stalo ruošą įvairiems patiekalams rinkdamiesi jau paruoštą šaldytą tešlą – jos paklausa, palyginti su įprastu laikotarpiu, prieš šventes išauga iki 3 kartų. Maisto gamybos ekspertė pažėrė ne tik šventėms subalansuotų receptų, bet ir vertingų patarimų, kad tiek saldėsiai, tiek pagrindiniai patiekalai iš šaldytos tešlos pavyktų net neįgudusiems virtuvėje, papuoštų stalą ir nustebintų skonių derme, rašoma „Mantinga“ pranešime žiniasklaidai.

Taip pat skaitykite

Kviečiame išbandyti šiuos receptus.

Reikalingi ingredientai:
Malta jautiena500 gramųSluoksniuota tešla500 gramųSvogūnai2 vntKiaušiniai2 vntDruska, pipiraipagal skonįAliejus1~2 šaukštaiReklama
Gaminimo eiga

1. Imame faršą. Galite naudoti bet kokią pagal savo skonį. Tiks jautiena, ėriena, kiauliena ir net paukštiena. Kai kurie iš viso renkasi žuvį. Bet aš imsiu standartinę jautieną. Svogūną susmulkiname, druska, pipirai.

2. Į maltą mėsą įmuškite 1 kiaušinį. Taigi jis bus geresnės konsistencijos. Dabar turime viską gerai išmaišyti.

Reklama

3. Toliau imkite jau paruoštą sluoksniuotą tešlą. Reikia iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Dydžius darykite savo nuožiūra. Viskas priklauso nuo virėjo noro ir žvilgsnio. Faršą paskirstome ant tešlos, kad neišteptų kraštų.

Reklama

5. Prieš dėdami pyragus ant kepimo skardos, nepamirškite sutepti saulėgrąžų aliejumi. Taip pat galite naudoti kepimo popierių. Uždaryti pyragaičiai šiek tiek įpjaunami (iš viršaus), kad neišsipūstų, nes šie pyragėliai gali sprogti ir išplisti. Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Po 15 minučių temperatūrą reikia sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar 20 minučių. Atėjus laikui išimame jau paruoštus pyragėlius. Jei neketinate jų valgyti iš karto, uždenkite pyragus rankšluosčiu ar maišeliu. Gero apetito!