
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Mano recepto įkvėpimo šalinis - dar 90-tųjų pabaigoje per TV matyta laida, kurioje prancūzas aktorius Gerard Depardieu maždaug panašiai marinavo vištieną pagal savo senelių tradicinį receptą.
Jeigu po 20 minučių keptuvėje skysčio atrodys per daug, tuomet nuimkite dangtį ir šiek tiek padidinę ugnį troškinkite toliau aš likusias 10-15 minučių visuomet troškinu be dangčio, nes man labiau patinka tirštesnė konsistencija, bet čia jau skonio reikalas.