pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Įdaryti kiaušiniai: greiti ir skanūs receptai kiekvienai progai

Įdaryti kiaušiniai: greiti ir skanūs receptai kiekvienai progai

Kiek kalorijų yra jautienos farše?

Paruošimas 90 min Porcijos 4 Šį kartą noriu su Jumis visais pasidalinti savo labai skanios lietuviškos, paprastos charčio sriubos variantu su jautiena, bulvėmis ir ryžiais.

Kiek kalorijų yra jautienos farše?

Tortas "Juodoji rožė": Receptas ir gaminimo paslaptys

Tortas "Juodoji rožė": Receptas ir gaminimo paslaptys

Greiti cepelinai receptas

Greiti cepelinai receptas

Topinambų ir svogūnų laiškų salotos: vitaminų bomba

Topinambų ir svogūnų laiškų salotos: vitaminų bomba

Rauginti Kopūstai Sergant Podagra: Ar Tai Geras Pasirinkimas?

Rauginti Kopūstai Sergant Podagra: Ar Tai Geras Pasirinkimas?

Kalakutienos Faršo Apkepas: Lengvai Paruošiami Receptai

Kalakutienos Faršo Apkepas: Lengvai Paruošiami Receptai

Marinuoti vyšniniai pomidorai: puikus receptas žiemai

Marinuoti vyšniniai pomidorai: puikus receptas žiemai

Kaip atpažinti ir gydyti akvariumo žuvų ligas: išsamus vadovas

Kaip atpažinti ir gydyti akvariumo žuvų ligas: išsamus vadovas

Ekologiškas Kepimo Aliejus: Rūšys Ir Naudojimo Ypatumai

Ekologiškas Kepimo Aliejus: Rūšys Ir Naudojimo Ypatumai

Kaip Paruošti Tobulą Jautienos Sprandinės Steiką

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Paruošti Tobulą Jautienos Sprandinės Steiką

Vaikiški Receptai: Paprasta, Greita ir Skanu

Vaikiški Receptai: Paprasta, Greita ir Skanu

Mitybos Moksliniai Tyrimai: Įtaka Sveikatai ir Gyvenimo Trukmei

Mitybos Moksliniai Tyrimai: Įtaka Sveikatai ir Gyvenimo Trukmei

Kaimiški sausainiai per mėsmalę: receptas iš vaikystės

Kaimiški sausainiai per mėsmalę: receptas iš vaikystės

Nakvišų aliejus: nauda nerimui mažinti

Nakvišų aliejus: nauda nerimui mažinti

Kas yra Paskutinė Vakarienė?

Kas yra Paskutinė Vakarienė?

Ryžių Miltai: Panaudojimas ir Receptai

Ryžių Miltai: Panaudojimas ir Receptai

Ar žuvis gauna omega 3? Visapusis vadovas

Ar žuvis gauna omega 3? Visapusis vadovas

Ką Valgyti Ryte: 7 Lengvos Ir Gardžios Pusryčių Idėjos

Ką Valgyti Ryte: 7 Lengvos Ir Gardžios Pusryčių Idėjos

Ateities dienos pietų mitybos tendencijos Lietuvoje

Ateities dienos pietų mitybos tendencijos Lietuvoje