pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Kepti Skaniausius Kotletus - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Sviesto gabaliukas bus tarsi vidinės filė kišenėje, kuri papildomai įvyniota į didesnę, išorinę filė, tuomet sviestas kepimo metu neišbėgs ir Kijevo kotletas bus tikrai labai sultingas.

Kaip Kepti Skaniausius Kotletus - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Varškės Pyragas su Obuoliais ir Razinomis: Rudeniškas Desertas

Varškės Pyragas su Obuoliais ir Razinomis: Rudeniškas Desertas

Blyneliai su vištiena ir mocarela: receptas

Blyneliai su vištiena ir mocarela: receptas

Įdarytas keptas lynas: kaip pasigaminti skaniai ir lengvai?

Įdarytas keptas lynas: kaip pasigaminti skaniai ir lengvai?

Mityba pradinukams: rekomendacijos ir patarimai

Mityba pradinukams: rekomendacijos ir patarimai

Sauliaus Šaltenio "Riešutų Duona": Kūrinys, Tapęs Lietuvių Literatūros Klasika

Sauliaus Šaltenio "Riešutų Duona": Kūrinys, Tapęs Lietuvių Literatūros Klasika

Akišveitės arbatos vartojimas ir nauda

Akišveitės arbatos vartojimas ir nauda

"Mamos Receptų Knyga": Kelionė į Šeimos Kulinarines Tradicijas

"Mamos Receptų Knyga": Kelionė į Šeimos Kulinarines Tradicijas

Kiaulienos Sprandinės Šnicelis: Tradicinis Receptas

Kiaulienos Sprandinės Šnicelis: Tradicinis Receptas

Antis Orkaitėje: Kepimo Paslaptys ir Geriausi Receptai

Antis Orkaitėje: Kepimo Paslaptys ir Geriausi Receptai

Naminiai Marinuoti Kiaušiniai: Skanus Užkandis ir Gaminimo Paslaptys

Naminiai Marinuoti Kiaušiniai: Skanus Užkandis ir Gaminimo Paslaptys

Vytaro Radzevičiaus ir kitų šefų šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki netikėtų variacijų

Vytaro Radzevičiaus ir kitų šefų šaltibarščių receptai: nuo klasikos iki netikėtų variacijų

Sveikos Mitybos Būdai: Patarimai, Kaip Maitintis Sveikai

Sveikos Mitybos Būdai: Patarimai, Kaip Maitintis Sveikai

Morkų Salotos su Saulėgrąžomis: Greitas ir Gardus Receptas

Morkų Salotos su Saulėgrąžomis: Greitas ir Gardus Receptas

Lotaringijos Pyragas: Istorija, Receptai ir Įdomūs Faktai

Lotaringijos Pyragas: Istorija, Receptai ir Įdomūs Faktai

Breso Nosies Purškalas: Sudėtis, Vartojimas ir Svarbi Informacija

Breso Nosies Purškalas: Sudėtis, Vartojimas ir Svarbi Informacija

Pasaka apie Vištą, Šuniuką ir Katiną

Pasaka apie Vištą, Šuniuką ir Katiną

Cepelinai: A Culinary Journey Through Lithuanian Tradition

Cepelinai: A Culinary Journey Through Lithuanian Tradition

Barzdos Auginimo Gidas: Patarimai ir Priežiūra

Barzdos Auginimo Gidas: Patarimai ir Priežiūra