Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Lietuvoje labai trūko kokybiškų ir modernių mėsos perdirbimo cechų, kurie aptarnautų smulkiuosius ūkininkus, todėl Jautienos guru dėka kokybiškos jautienos, užaugintos Lietuvos ūkiuose, galime tiekti daugiau.
Turbūt ne pas mane vieną pasitaiko, kai prie stalo susėda visi su skirtingais skoniais vienas nevalgo mėsos, kitas netoleruoja tam tikrų produktų, o trečias kaip aš, valgo viską.
Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių jei turite garinę orkaitę, nustatyti 75 karšto oro ir 25 garų režimą, o paprastoje orkaitėje ant dugno pastatyti keramikinį indelį su vandeniu.