pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kepta Pekino antis pagal kinišką receptą

Kepta Pekino antis pagal kinišką receptą

Kaip Kepti Saulėgrąžas Namuose: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Saulėgrąžas Namuose: Patarimai ir Receptai

Ko Negalima Valgyti Prieš Išmatų Tyrimą Žarnynui: Detali Apžvalga

Ko Negalima Valgyti Prieš Išmatų Tyrimą Žarnynui: Detali Apžvalga

Riešutai su medumi: receptai torto puošimui ir ne tik

Riešutai su medumi: receptai torto puošimui ir ne tik

Burnos higiena po valgio: ką svarbu žinoti

Burnos higiena po valgio: ką svarbu žinoti

Svogūnų marinavimas su "Sprite": Paprastas ir Gardus Receptas

Svogūnų marinavimas su "Sprite": Paprastas ir Gardus Receptas

Pupelių ir Dešrelių Troškinys: Klasikinis Receptas

Pupelių ir Dešrelių Troškinys: Klasikinis Receptas

Obuolių Sūris su Graikiniais Riešutais: Aromatingas Receptas

Obuolių Sūris su Graikiniais Riešutais: Aromatingas Receptas

Nacionalinis gyventojų mitybos tyrimo metodologija

Nacionalinis gyventojų mitybos tyrimo metodologija

Žuvies rūkykla: brėžiniai ir patarimai, kaip pasistatyti patiems

Žuvies rūkykla: brėžiniai ir patarimai, kaip pasistatyti patiems

Orkaitėje Keptas Ungurys su Salierais ir Morkomis

Orkaitėje Keptas Ungurys su Salierais ir Morkomis

Naminiai Moliūgų Saldainiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Naminiai Moliūgų Saldainiai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Orkaitėje Kepti Varškėčiai Pagal Beatos Receptą

Orkaitėje Kepti Varškėčiai Pagal Beatos Receptą

Kaip Paruošti Naminius Vistienos Konservus

Prieskoniai punšui suteikia išties puikų aromatą, todėl šis gėrimas puikiai sušildo ilgais žiemos vakarais, o svarbiausia jį išties nesunku pasigaminti.

Kaip Paruošti Naminius Vistienos Konservus

Vegetarizmas kaip mitybos būdas

Vegetarizmas kaip mitybos būdas

Padažo ar majonezo maistingumas: ką svarbu žinoti?

Padažo ar majonezo maistingumas: ką svarbu žinoti?

Raugintų kopūstų sriuba su grybais: tradicinis receptas

Raugintų kopūstų sriuba su grybais: tradicinis receptas

Arbatos pertraukėlės pasimatymas rugpjūčio 9 d.

Arbatos pertraukėlės pasimatymas rugpjūčio 9 d.