
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Įprastai paruošti šiems mėsos valgiams pasirenkama kiaulienos nugarinė ar sprandinė, tačiau ieškantiems dar grilyje neragautų skonių lietuviško prekybos tinklo Maxima kulinarijos meistrai rekomenduoja išbandyti kitą kiaulienos dalį kumpį.
Įdėkite sviestą tarp dviejų kepimo popieriaus lakštų ir kočėlu išmuškite iki 1cm storio jei reikia, rankomis formuokite sviesto kraštus, kad gautųsi stačiakampis.
Kukuliai yra pagardinami smulkiai kapotais svogūnais, įvairiais pipirais juodaisias, baltaisiais, kvapiaisiais pietų Švedijoje ir kapotais šviežiais krapais.