pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Pomidorai ir Agurkai Žiemai: Receptai

Pomidorai ir Agurkai Žiemai: Receptai

3 Dienų Obuolių Dieta: Viskas, Ką Reikia Žinoti Prieš Pradedant

3 Dienų Obuolių Dieta: Viskas, Ką Reikia Žinoti Prieš Pradedant

Vokiška žirnių sriuba su alumi: receptas ir tradicijos

Vokiška žirnių sriuba su alumi: receptas ir tradicijos

Žuvies filiavimo peilis: patarimai, kaip lengvai atskirti filė nuo kaulų

Žuvies filiavimo peilis: patarimai, kaip lengvai atskirti filė nuo kaulų

Virtuvių virtuozai: obuolių deserto receptai

Virtuvių virtuozai: obuolių deserto receptai

Kaip valgyti granatus: naudingi patarimai ir receptai

Kaip valgyti granatus: naudingi patarimai ir receptai

Kaip pasigaminti tortą "Dainava": originalus receptas

Kaip pasigaminti tortą "Dainava": originalus receptas

Tarptautinė Duonos Diena: Švęskime Kartu Svarbiausią Kepinį

Tarptautinė Duonos Diena: Švęskime Kartu Svarbiausią Kepinį

Vaniliniai Keksiukai: Receptas, Nuskraidinantis Į Dangų

Vaniliniai Keksiukai: Receptas, Nuskraidinantis Į Dangų

Karšis Folijoje: Paprastas Receptas Skaniai Vakarienei

Karšis Folijoje: Paprastas Receptas Skaniai Vakarienei

Baltoji Arbata: Subtilus Skonis ir Nauda

Baltoji Arbata: Subtilus Skonis ir Nauda

Kaip Marinuoti Kriaušes: Receptai ir Patarimai

Kaip Marinuoti Kriaušes: Receptai ir Patarimai

Keptų Stintų Maitinė Vertė: Viskas, Ką Turite Žinoti

Keptų Stintų Maitinė Vertė: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Kepti Tuno Steiką - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Krabų lazdelių salotos su makaronais: receptas ir gaminimo eiga

Krabų lazdelių salotos su makaronais: receptas ir gaminimo eiga