pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Didysis Penktadienis: Pasninko Tradicijos ir Mitybos Apribojimai Lietuvoje

Didysis Penktadienis: Pasninko Tradicijos ir Mitybos Apribojimai Lietuvoje

Jungtinis duonos centras: atraskite geriausią duoną savo mieste

Jungtinis duonos centras: atraskite geriausią duoną savo mieste

Kalakuto širdelės: nebrangus ir maistingas patiekalas

Kalakuto širdelės: nebrangus ir maistingas patiekalas

Gyvatės taukų kremo nauda rankų odai

Gyvatės taukų kremo nauda rankų odai

Šilti ir šalti patiekalai Lietuvos virtuvėje

Šilti ir šalti patiekalai Lietuvos virtuvėje

Kepenės su grybais - skanus ir lengvas patiekalas

Varškės užtepėlę padažui naudojome, nes ji, nors pagaminta iš 97 varškės, yra tobulai kremiška, lengvai pikantiško skonio, o karštyje išlaiko konsistenciją ir struktūrą, todėl puikiai tinka karštų patiekalų gamybai.

Kepenės su grybais - skanus ir lengvas patiekalas

Azijietiškos Agurkų Salotos: Lengvas ir Gaivus Receptas

Azijietiškos Agurkų Salotos: Lengvas ir Gaivus Receptas

Draugystės Pyragas: Nostalgiškas Receptas

Draugystės Pyragas: Nostalgiškas Receptas

Sultinga lašiša: kepame folijoje orkaitėje be vargo

Sultinga lašiša: kepame folijoje orkaitėje be vargo

Marinuoti agurkai su acto esencija: receptas ir patarimai

Marinuoti agurkai su acto esencija: receptas ir patarimai

Cukinijų Sriubos Receptai: Skonių Įvairovė Jūsų Virtuvėje

Cukinijų Sriubos Receptai: Skonių Įvairovė Jūsų Virtuvėje

Lietiniai Blynai su Varškės Įdaru: Purus ir Minkštas Atradimas

Lietiniai Blynai su Varškės Įdaru: Purus ir Minkštas Atradimas

Ką valgyti, kai trūksta kalio: svarbūs patarimai ir produktai

Ką valgyti, kai trūksta kalio: svarbūs patarimai ir produktai

Jautiena Troškinta Vyne - Gurmaniškas Receptas Ir Paruošimo Paslaptys

Mėsą supjaustome stambokais gabalėliais, užberiame žvėrienos prieskonių, žolelių, druskos, pipirų, užspaudžiame česnako, pripjaustome pusžiedžiais pjaustytą svogūną, užpilame balzaminio vyno acto ir viską labai gerai išmaišome.

Jautiena Troškinta Vyne - Gurmaniškas Receptas Ir Paruošimo Paslaptys

Druskininkų Vandens Parkas: Puikūs Pusryčių ir Poilsio Pasiūlymai

Druskininkų Vandens Parkas: Puikūs Pusryčių ir Poilsio Pasiūlymai