pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

UAB "Biržų duona" vadovas: verslo vizija ir strategijos

UAB "Biržų duona" vadovas: verslo vizija ir strategijos

Valentino Dienos Keksiukų Receptai

Valentino Dienos Keksiukų Receptai

Greitas ir gaivus nekeptas varškės pyragas

Greitas ir gaivus nekeptas varškės pyragas

Aliejus nuo plaukų vėlimosi – priemonė, palengvinanti iššukavimą

Aliejus nuo plaukų vėlimosi – priemonė, palengvinanti iššukavimą

Kepimas ant laužo: nuo paprastų daržovių iki gurmaniškų patiekalų

Kepimas ant laužo: nuo paprastų daržovių iki gurmaniškų patiekalų

Skanus ir greitas obuolių pyrago receptas

Skanus ir greitas obuolių pyrago receptas

Svorio auginimo mitybos planas: ką valgyti, kad priaugtumėte svorio

Svorio auginimo mitybos planas: ką valgyti, kad priaugtumėte svorio

Tobulai marinuoti svogūnai prie mėsos: Lengvas receptas griliui ir kepsniams

Tobulai marinuoti svogūnai prie mėsos: Lengvas receptas griliui ir kepsniams

Ką valgyti norint išvengti rėmens: patarimai ir rekomendacijos

Ką valgyti norint išvengti rėmens: patarimai ir rekomendacijos

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Laba diena Pirma karta dariau blynus ir ka galiu pasakyti, truputi buvo kiausiniai nevienodi, tai teko dadeti miltu tada su gumuleliais tesla gavos, bet maisiau kiek maisiau net ranka paskaudo, bet visu neisnaikinau, pradejau kepti ir nustebau kaip graziai apskrunda ir kaip skaniai gavos.

Lietiniai su Malto Mesa - Tradicinis Receptas ir Paruošimo Paslaptys