pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvų Pirštelių Maistinė Vertė ir Sudėtis

Žuvų Pirštelių Maistinė Vertė ir Sudėtis

Joniškio Duonos Kepykla: Istorija ir Paveldas

Joniškio Duonos Kepykla: Istorija ir Paveldas

Troškinti Mėsos Gabaliukai su Daržovėmis - Gardus ir Sotus Patiekalas

Visą keptuvėje esančią masę truputį pasūdykite, pagardinkite prieskoniais, supilkite sultinį, sudėkite į kelias dalis perpjautus pomidorus, gerai išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 10 min.

Troškinti Mėsos Gabaliukai su Daržovėmis - Gardus ir Sotus Patiekalas

Pusryčiai, pietūs ir vakarienė: ką jie pasakoja apie mus ir knygų herojus

Pusryčiai, pietūs ir vakarienė: ką jie pasakoja apie mus ir knygų herojus

Tobuli lašišos receptai: nuo paprastų iki gurmaniškų!

Tobuli lašišos receptai: nuo paprastų iki gurmaniškų!

Burokėlių Traškučiai: Receptai ir Paslaptys, Kaip Pasigaminti Skanų ir Tvarų Užkandį Namuose

Burokėlių Traškučiai: Receptai ir Paslaptys, Kaip Pasigaminti Skanų ir Tvarų Užkandį Namuose

Sveikos mitybos ir dietos patarimai

Sveikos mitybos ir dietos patarimai

Jautienos sriuba - paprasta ir skanu!

Nebūtina, kad paprika būtų iš Vengrijos specialiu siutinių paštu atsiųsta ir pomidorų pasta reikia nevengti jos pačirškinti keptuvėje kartu su svogūnais, kad truputį iš ryškios pomidorinės spalvos pakeistų į plytų.

Jautienos sriuba - paprasta ir skanu!

Špinatų apkepas su varške: gardūs ir sveiki receptai

Špinatų apkepas su varške: gardūs ir sveiki receptai

Vištienos Krūtinėlės Kepsniai su Špinatais: Lengvi ir Gardūs Receptai

Vištienos Krūtinėlės Kepsniai su Špinatais: Lengvi ir Gardūs Receptai

Aukso Grynuoliai: Nuotraukos, Formavimasis ir Investavimo Aspektai

Aukso Grynuoliai: Nuotraukos, Formavimasis ir Investavimo Aspektai