pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Elektroninio recepto peržiūra: ką svarbu žinoti?

Elektroninio recepto peržiūra: ką svarbu žinoti?

Kaip suplakti grietinėlę: patarimai ir gudrybės

Kaip suplakti grietinėlę: patarimai ir gudrybės

1000 receptų varškės spurgos: kokybės paslaptys ir gaminimo ypatumai

1000 receptų varškės spurgos: kokybės paslaptys ir gaminimo ypatumai

Užtepėlės ant duonos: greiti ir skanūs receptai

Užtepėlės ant duonos: greiti ir skanūs receptai

Norvegijos Tradiciniai Desertai: Saldus Žvilgsnis į Šiaurės Šalies Virtuvę

Norvegijos Tradiciniai Desertai: Saldus Žvilgsnis į Šiaurės Šalies Virtuvę

Naminiai keksiukai: lengvas receptas kiekvienam

Naminiai keksiukai: lengvas receptas kiekvienam

Virti Kukuliai: Receptas ir Kaloringumas

Virti Kukuliai: Receptas ir Kaloringumas

Orkaitėje Kepti Bulvių Kroketai: Receptas ir Patarimai

Orkaitėje Kepti Bulvių Kroketai: Receptas ir Patarimai

Kaip Kepti Tobulą Jautienos Steiką - Išsamus Gidas

Steikams dažniausiai renkuosi sauso brandinimo ne mažiau 35 dienų jautienos išpjovą, bet esu kepus ir iš nebrandintos Angus veislės išpjovos-pavyko puikiai.

Kaip Kepti Tobulą Jautienos Steiką - Išsamus Gidas

Šviežių Kiaulienos Dešrelių Gamybos Reikalavimai

Šviežių Kiaulienos Dešrelių Gamybos Reikalavimai

Taisyklinga Mityba Nėštumo Metu: Rekomendacijos Būsimoms Mamoms

Taisyklinga Mityba Nėštumo Metu: Rekomendacijos Būsimoms Mamoms

Surio Padažas: Receptai Sveikesniems Variantams

Surio Padažas: Receptai Sveikesniems Variantams

Latviškas Juodos Duonos Desertas: Tradicijos ir Receptai

Latviškas Juodos Duonos Desertas: Tradicijos ir Receptai

Liana, iš Kurios Vaisių Gaminami Prieskoniai

Liana, iš Kurios Vaisių Gaminami Prieskoniai

Jūros gėrybių salotos: gardūs ir sveiki receptai

Jūros gėrybių salotos: gardūs ir sveiki receptai

All Bran Pusryčiai: Skanūs ir Maistingi Receptai Kiekvienai Dienai

All Bran Pusryčiai: Skanūs ir Maistingi Receptai Kiekvienai Dienai

Laimės sausainiai su palinkėjimais: receptas ir idėjos

Laimės sausainiai su palinkėjimais: receptas ir idėjos

Ar galima šaldyti rukolą: patarimai ir gudrybės

Ar galima šaldyti rukolą: patarimai ir gudrybės