
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Vadinasi, krūtinėlę reikia taisyklingai užmarinuoti ir taisyklingai iškepti marinuojant ją, neturi būti per daug rūgšties ir per daug druskos, mat rūgštis ir minkština, ir sausina mėsą.
Pardavimai tiek Lietuvos, tiek ir užsienio rinkų klientai ir partneriai yra žinomi, kaip reiklūs ir pretenzingi, bet UAB Agaras gali drąsiai teigti, jog užtikrina visų klientų lūkesčius.
Sudedamosios dalys kiauliena 85 , vanduo 13 , valgomoji juoduota druska 1,2 , prieskonių mišinys sudėtyje yra GARSTYČIŲ , gliukozės sirupas, antioksidantai E300, E301, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga E330, dekstrozė, kvapiosios medžiagos.