pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Naminiai kotletai kepti orkaitėje - Skanūs ir sveiki receptai

Kotletai kaip darželyje

Porą duonos riekelių pamirkykite 100 mililitrų pieno. Susmulkinkite 1 svogūną ir žoleles pagal skonį. 1 bulvę sutarkuokite stambia tarka. 500 gramų maltos mėsos sumaišykite su kiaušiniu ir supilkite šį mišinį į paruoštus ingredientus. Pagardinkite druska ir pipirais. Viską maišykite rankomis 8 minutes. Pabarstydami džiūvėsėliais, suformuokite paplotėlius. Gabaliukus tvarkingai sudėkite ant riebalais išteptos kepimo skardos. Kepkite orkaitėje.

Naminiai kotletai kepti orkaiteje

Deja, bet turiu prisipažinti, kad nemoku kepti kotletų keptuvėje. Jie visada man gaunasi sausi, ką bedaryčiau :( Taigi man kotletų kepimas orkaitėje tapo tikru atradimu. Labai paprasta ir rezultatas puikus. Jei dar taip negaminote, pabandykite, manau nepasigailėsite. Recepto šaltinis čia, nors galima mėsą gardinti taip, kaip mums patinka.

1 kg mėgstamos mėsos faršo
2 kiaušiniai
1 svogūno galvos
3 riekelės batono
2 valg. šaukštų grietinės
daug šviežių krapų
druska, juodieji pipirai, česnako granulės

Faršą pagardiname druska, juodaisiais pipirais, česnako granulėmis, įmušame kiaušinius. Batono riekeles užpilame šaltu vandeniu arba pienu, po 10 min. nuspaudžiame, įdedame į faršą. Svogūną sutarkuojame smulkiausia tarka, krapus smulkiai sukapojame, viską sudedame į faršą, įdedame grietinės ir gerai sumaišome. Paruoštą faršą "išmušame", t.y. paimame dalį faršo (kokio dydžio ir bus kotletas), ir tą dalį kelis kartus metame ant pjaustymo lentos, tai leidžia lengvai suformuoti kotletą, kuris po to kepant nesubyrės. Be to ir stresą puikiai nuima :)
Paruoštus kotletus sudedame į kepimo indą ir kepame iki 180°C įkaitintoje orkaitėje 20 min. Tuomet įpilame į skardą apie pusę puodelio vandens ir kepame dar 15 min.

Kotletus kepkime orkaitėje: bus sultingi ir skanūs

Kotletų kepimas orkaitėje turi daug privalumų, vienas jų – nereikės stovėti prie keptuvės ir prižiūrėti. Pirma, jei gaminate didelei žmonių grupei (pvz., šventei), kepdami orkaitėje sutaupysite daug laiko. Antra, kaip žinote, orkaitėje kepti patiekalai yra mažiau kaloringi ir todėl sveikesni kūnui. Trečia, gaminant tokį maistą, aliejaus praktiškai nereikia, todėl bus ne tik sveikiau, bet ir lengviau plauti bei valyti.

Kviečiame pasinerti į šilčiausius prisiminimus ir gaminti kotletus pagal vaikų darželio receptą. Taip pat papasakosime, kaip tinkamai iškepti kotletus orkaitėje. Tai visai paprastos taisyklės, dėl kurių procesas bus įdomus, o rezultatas – neįtikėtinai skanus.

Naminiai kotletai kepti orkaiteje

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos kotletai kepti orkaiteje” rasta receptų 1000Vištienos kukuliukai kepti orkaitėjeVištienos kotletai

Sultingi naminiai kotletai orkaitėje. Paprastas ir skanus receptas: pabaigoje visas kalnas kotletų

Pasaulyje yra daugybė kotletų rūšių, kurios skiriasi sudėtimi, paruošimo būdu ir skirtingų šalių kulinarinėmis tradicijomis. Pavyzdžiui, kepsnys – tai maltos mėsos kotletas, dažniausiai gaminamas iš jautienos. Kepsniai gali būti įvairaus paruošimo laipsnio – nuo ​​retų (retų) iki gerai iškepusių (gerai iškeptų).

Vištiena Kijevas yra ne mažiau žinomas. Tai vištienos filė kotletai, įdaryti sviestu ir žolelėmis. Jie kepami giliai iki auksinės rudos spalvos ir patiekiami su bulvių koše ar kitais garnyrais. Yra ir ugnies kotletų. Tai džiūvėsėliuose apkepti susmulkinti vištienos arba veršienos kotletai. Jie turi apvalią formą ir traškią plutą.

Mes jums pasakysime, kaip virti skanius naminius kotletus.

Ingridientai:

Kotletų kepimas:

Duoną pamirkykite vandenyje. Jautieną ir kiaulieną sumalkite per mėsmalę, taip pat svogūnus ir česnakus, sumaišykite. Iš duonos išspauskite skysčio perteklių ir taip pat sumalkite per mėsmalę.

Duoną sumaišykite su malta mėsa, pasūdykite, suberkite pipirų ir juodųjų pipirų mišinį. Į faršą įpilkite minkšto sviesto, įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite.

Faršą sumušame į indo sieneles ir formuojame nedidelius kotletus. Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą.

Ištepkite kotletus augaliniu aliejumi ir kepkite 190 laipsnių temperatūroje 35-40 minučių.

Orkaitėje kepti kotletai

Į kiaulienos faršą įmaišome smulkiai sutarkuotus svogūnus, sutrintą česnaką, prieskonius, kiaušinius, grietinę ir miltus. Suformuojame nedidelius apvalius kotletukus ir kepame 180 °C orkaitėje 30 minučių.

Reklama: