pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Cepelinų receptas: nuo tradicijų iki šiuolaikinių interpretacijų

Cepelinų receptas: nuo tradicijų iki šiuolaikinių interpretacijų

Mityba po tulžies pūslės operacijos: ką valgyti ir ko vengti

Mityba po tulžies pūslės operacijos: ką valgyti ir ko vengti

Karšti Sumuštiniai su Pievagrybiais ir Šonine: Receptai ir Idėjos

Karšti Sumuštiniai su Pievagrybiais ir Šonine: Receptai ir Idėjos

Brangiausia Kava Pasaulyje: Kopi Luwak Gamybos Paslaptys ir Kontroversijos

Brangiausia Kava Pasaulyje: Kopi Luwak Gamybos Paslaptys ir Kontroversijos

Kepti 80 Laipsnių Orkaitėje Trinti Vaisiai: Receptai ir Idėjos

Kepti 80 Laipsnių Orkaitėje Trinti Vaisiai: Receptai ir Idėjos

Oreo Pyragas: Lengvas ir Skanus Receptas

Oreo Pyragas: Lengvas ir Skanus Receptas

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Įvairūs Kūčiukų Receptai: Nuo Tradicinių Iki Modernių

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais – greitas ir skanus patiekalas

Karšti sumuštiniai su pievagrybiais – greitas ir skanus patiekalas

Jautienos Šašlykas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Jautienos Šašlykas Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kreminė Trinta Daržovių Sriuba: Paprastas Receptas Žingsnis po Žingsnio

Kreminė Trinta Daržovių Sriuba: Paprastas Receptas Žingsnis po Žingsnio

Virti kiaulienos liežuviai: gurmaniškas patiekalas jūsų stalui

Virti kiaulienos liežuviai: gurmaniškas patiekalas jūsų stalui

Marinuotų Agurkų Receptai Griežinėliais

Marinuotų Agurkų Receptai Griežinėliais

Darbo Laiko Reglamentavimas ir Pietų Pertraukos Lietuvoje

Darbo Laiko Reglamentavimas ir Pietų Pertraukos Lietuvoje

Žuvų taukai: nauda organizmui ir svarbūs aspektai renkantis papildus

Žuvų taukai: nauda organizmui ir svarbūs aspektai renkantis papildus

Kvapiųjų citrinžolių eterinio aliejaus nauda ir naudojimas

Kvapiųjų citrinžolių eterinio aliejaus nauda ir naudojimas