
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Iš straipsnio skaitytojas sužinos apie šio patiekalo variantų įvairovę, apie bendruosius jo gaminimo principus ir subtilybes, taip pat ras tris grietinėlės sūrio sriubos receptus.
Tad jei tik jūs turite malimo mašinėlę ir ypač tą legendinį priedelį sausainiams , pradžiuginkite savo vaikus ir šeimą nostalgiškais trapiais minkštučiais sviestiniais sausainiais, primenančiais gražiausias vaikystės akimirkas.