pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sama keptuvėje: paprasti ir gardūs receptai

Sama keptuvėje: paprasti ir gardūs receptai

Sotus Perlinių Kruopų Troškinys su Mėsa: Receptas

Sotus Perlinių Kruopų Troškinys su Mėsa: Receptas

Kalakutienos kepsneliai: paprasti receptai ir patarimai

Kalakutienos kepsneliai: paprasti receptai ir patarimai

Mėsos Produktų Falsifikavimas: Pavojai ir Tendencijos

Mėsos Produktų Falsifikavimas: Pavojai ir Tendencijos

Sveika mityba: nuo ko pradėti?

Sveika mityba: nuo ko pradėti?

Paprasto trupininio pyrago receptas

Paprasto trupininio pyrago receptas

Kokosų aliejus prieš Ghee sviestą: ką pasirinkti?

Kokosų aliejus prieš Ghee sviestą: ką pasirinkti?

Žąsies paruošimas kepimui: žingsnis po žingsnio instrukcija

Žąsies paruošimas kepimui: žingsnis po žingsnio instrukcija

Karšti sumuštiniai ant grilio: receptai ir idėjos

Karšti sumuštiniai ant grilio: receptai ir idėjos

Kelionės Magija: Nuo Pirmųjų Įspūdžių Iki Vidinio Atsinaujinimo

Kelionės Magija: Nuo Pirmųjų Įspūdžių Iki Vidinio Atsinaujinimo

Varškės ir slyvų tortas: gardus desertas jūsų stalui

Varškės ir slyvų tortas: gardus desertas jūsų stalui

Kiek laiko kepti vištieną keptuvėje: patarimai ir gudrybės

Kiek laiko kepti vištieną keptuvėje: patarimai ir gudrybės

Bičių duonelės kūlimo technologija

Bičių duonelės kūlimo technologija

Lėtos kavos kultūra: ritualas, įkvėpimas ir bendruomenės vertė

Lėtos kavos kultūra: ritualas, įkvėpimas ir bendruomenės vertė

Virtiniai su kiauliena: receptas ir gaminimo paslaptys

Virtiniai su kiauliena: receptas ir gaminimo paslaptys

Kaip pagaminti tradicinį kiaulienos plovą: žingsnis po žingsnio receptas

Kaip pagaminti tradicinį kiaulienos plovą: žingsnis po žingsnio receptas

Užtepėlės receptas: gardūs užkandžiai kiekvienai dienai

Užtepėlės receptas: gardūs užkandžiai kiekvienai dienai

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Marinuotų Burokėlių Sriuba su Šonkauliukais ir Džiovintais Baravykais

Marinuotų Burokėlių Sriuba su Šonkauliukais ir Džiovintais Baravykais

Pušų Eterinio Aliejaus Nauda: Nuo Istorijos Iki Šiuolaikinio Panaudojimo

Pušų Eterinio Aliejaus Nauda: Nuo Istorijos Iki Šiuolaikinio Panaudojimo