pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvis Ant Laužo: Nepamirštamas Skonis Po Atviru Dangumi

Žuvis Ant Laužo: Nepamirštamas Skonis Po Atviru Dangumi

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Angelo ašara: receptas, kuris tirpsta burnoje!

Kaip Pagaminti Patiekalus iš Jautienos

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Kaip Pagaminti Patiekalus iš Jautienos

Kazys Marukas: indėlis į lietuvių vaikų literatūrą

Kazys Marukas: indėlis į lietuvių vaikų literatūrą

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Prancūziškas žavesys: stilius, meilė ir kava

Bananiniai blynai be miltų: receptas

Bananiniai blynai be miltų: receptas

Weleda Kamelijų Aliejus: Apžvalga ir Atsiliepimai

Weleda Kamelijų Aliejus: Apžvalga ir Atsiliepimai

Citrininio salotų padažo receptas: gaivus skonis kiekvienam patiekalui

Citrininio salotų padažo receptas: gaivus skonis kiekvienam patiekalui

Kopūstų salotų sriuba: receptai ir gaminimo eiga

Kopūstų salotų sriuba: receptai ir gaminimo eiga

Taukmedžio Aliejus Kosmetikoje: Nauda Ir Panaudojimo Būdai

Taukmedžio Aliejus Kosmetikoje: Nauda Ir Panaudojimo Būdai

Kiaulienos kukuliai grietinėlės padaže: puikus patiekalas visai šeimai

Kiaulienos kukuliai grietinėlės padaže: puikus patiekalas visai šeimai

Kaip tinkamai užšaldyti sviestą: patarimai ir gudrybės

Kaip tinkamai užšaldyti sviestą: patarimai ir gudrybės

Žuvies ir jos produktų pakavimo technologija

Žuvies ir jos produktų pakavimo technologija

Minkšti šokoladiniai sausainiai: receptas tikriems smaližiams

Minkšti šokoladiniai sausainiai: receptas tikriems smaližiams

Avižiniai sausainiai: receptai ir patarimai

Avižiniai sausainiai: receptai ir patarimai

Skaniausias Avienos Šašlykas: Tradicinis Receptas ir Marinavimas

Skaniausias Avienos Šašlykas: Tradicinis Receptas ir Marinavimas

Vytauto V. Landsbergio Pasakos: Apžvalga

Vytauto V. Landsbergio Pasakos: Apžvalga

Bananų Pyragas su Medumi: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Bananų Pyragas su Medumi: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Makaronai su grybais ir rikotos sūriu: gardus receptas

Makaronai su grybais ir rikotos sūriu: gardus receptas