
Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Tokie sparneliai man yra lyg čipsai ar siemkos vadinti galima kaip tik norisi, bet esmė ta pati norisi dar ir dar, nes taip skanu, kad sustoti tiesiog neįmanoma.
Kruasano rūšis Kalorijos 100 g Klasikinis sviestinis kruasanas apie 350-450 kcal Sviestinis kruasanas su riešutų įdaru apie 400-500 kcal Sviestinis kruasanas su uogų įdaru apie 350-400 kcal Lengvas kruasanas su varškės įdaru apie 300 kcal.