Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Sviesto gabaliukas bus tarsi vidinės filė kišenėje, kuri papildomai įvyniota į didesnę, išorinę filė, tuomet sviestas kepimo metu neišbėgs ir Kijevo kotletas bus tikrai labai sultingas.
Į dubenį sudėkite jautieną, apvirtus ryžius, sutrintas prieskonines žoleles, pomidorų pastą, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir viską išmaišykite iki vientisos masės.