Avienos troškinys - visi receptai
Tai nekasdienis patiekalas, apdovanosiantis ir nuostabiu skoniu, ir pasakiškais aromatais. Idealus vasaros šventei ar savaitgaliui, kai kuriate grilių!
Žymės: džiovintos slyvos , slyvos, aviena, Avienos troškinys, grilio patiekalasGruziniskas avienos troskinys
Vištienos čachochbilis - kaip pagaminti šį puikų gruzinišką vištienos troškinį? Pasakojame žingsnis po žingsnio!
Ryžių troškinys su aviena ir kiaulienaSluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca DemarcoKazachiški avienos suktinukaiKiaulienos troškinys su daržovėmisTroškinta menkė su kopūstaisJautienos troškinys su pupelėmis ir avinžirniaisTikras plovas kazane su avienaAviena su slyvomisTiršta daržovių sriuba su avienaMėsos ir daržovių troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis
Steps
DoneDaržoves nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.
DoneSusmulkinkite avieną nedideliais kubeliais ir pabarstykite žiupsneliu druskos. Įpylę šaukštą alyvuogių aliejaus, apkepkite avieną, kol išsiskyręs skystis išgaruos (~8 minutes).
DoneSupilkite vyną. Suberkite smulkintas daržoves: svogūnus, morkas, salierą, pomidorus, česnaką, įdėkite rozmarinus ir čiobrelį. Pakaitinkite 5 minutes.
DoneĮpilkite virinto vandens, kad apsemtų produktus troškintuve, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.
DoneNudenkite dangtį ir troškinkite dar 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.
DoneSuberkite avinžirnius ir pupeles, gerai išmaišykite ir dar troškinkite uždengtą troškinį apie 30 minučių.
DonePrancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, patepkite alyvuogių aliejumis, pabarstykite druska ir citriniais pipirais, bei apibrastykite parmezano sūriu.
DoneRiekales sudėkite ant kepimo popieriaus ir pakepkite orkaitėje apie 8 minutes kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus.
Avienos troškinys
Share
Avienos mėsa yra tikrai specifinė, bent mano standartais. Galima pastebėti, kad dažniausiai gaminu vištieną, kartais jautieną, ir itin retai kiaulieną, avieną ir kitokią mėsą. Labiausiai man patiko, kad troškinys yra gana lengvai paruošiamas, o dosniai skyrus laiko troškinimui – rezultatas puikus.
P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.