pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Gruzinų avienos troškinys - tradicinio recepto paslaptys

Avienos troškinys - visi receptai

Tai nekasdienis patiekalas, apdovanosiantis ir nuostabiu skoniu, ir pasakiškais aromatais. Idealus vasaros šventei ar savaitgaliui, kai kuriate grilių!

Žymės: džiovintos slyvos , slyvos, aviena, Avienos troškinys, grilio patiekalas

Gruziniskas avienos troskinys

Vištienos čachochbilis - kaip pagaminti šį puikų gruzinišką vištienos troškinį? Pasakojame žingsnis po žingsnio!

Ryžių troškinys su aviena ir kiaulienaSluoksniuotas avienos ir kopūstų troškinys pagal Gian Luca DemarcoKazachiški avienos suktinukaiKiaulienos troškinys su daržovėmisTroškinta menkė su kopūstaisJautienos troškinys su pupelėmis ir avinžirniaisTikras plovas kazane su avienaAviena su slyvomisTiršta daržovių sriuba su avienaMėsos ir daržovių troškinys čanachinėse su perlinėmis kruopomis

Steps

Done

Daržoves nuplaukite, nuskuskite ir supjaustykite nedideliais kubeliais.

Done

Susmulkinkite avieną nedideliais kubeliais ir pabarstykite žiupsneliu druskos. Įpylę šaukštą alyvuogių aliejaus, apkepkite avieną, kol išsiskyręs skystis išgaruos (~8 minutes).

Done

Supilkite vyną. Suberkite smulkintas daržoves: svogūnus, morkas, salierą, pomidorus, česnaką, įdėkite rozmarinus ir čiobrelį. Pakaitinkite 5 minutes.

Done

Įpilkite virinto vandens, kad apsemtų produktus troškintuve, uždenkite ir troškinkite 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.

Done

Nudenkite dangtį ir troškinkite dar 30 minučių. Kartas nuo karto pamaišykite.

Done

Suberkite avinžirnius ir pupeles, gerai išmaišykite ir dar troškinkite uždengtą troškinį apie 30 minučių.

Done

Prancūzišką batoną supjaustykite riekelėmis, patepkite alyvuogių aliejumis, pabarstykite druska ir citriniais pipirais, bei apibrastykite parmezano sūriu.

Done

Riekales sudėkite ant kepimo popieriaus ir pakepkite orkaitėje apie 8 minutes kol išsilydys sūris ir šiek tiek apskrus.

Avienos troškinys

Share

Avienos mėsa yra tikrai specifinė, bent mano standartais. Galima pastebėti, kad dažniausiai gaminu vištieną, kartais jautieną, ir itin retai kiaulieną, avieną ir kitokią mėsą. Labiausiai man patiko, kad troškinys yra gana lengvai paruošiamas, o dosniai skyrus laiko troškinimui – rezultatas puikus.

P.S. Informacija apie maistingumą yra pateikta 100-te gramų gaminio.

Gruziniskas avienos troskinys

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!Varškės patiekalaiLengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėjePatiekalai iš vištienos ir paukštienosSkanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkamsNaudingi patarimai jūsų virtuvėjeKalafiorų salotos su sojos padažuDaržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptaiSaulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidoraisMakaronų ir picos patiekalų receptaiVeganiški "sūrio" pyragėliai ValentinuiDesertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalaiPupelių ir baklažanų troškinys be glitimoDaržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai