Naminis vytintas jautienos kumpis
Mėsą įtrinti cukrumi, kava, pipirais, kadagio uogomis, tuomet ir 4 paras laikyti šaltai, kas dieną vis pavartant.
Užpilti mėsą raudonu vynu, kad apsemtų ir laikyti 6 valandas.Išėmus iš vyno nusausinti, suvynioti į kepimo popierių, suraišioti ir vytinti sausoje, gerai vėdinamoje patalpoje.
AUTORIUS: Algirdas MazeikaSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuRaktažodžiai: vytinta jautiena vytintas jautienos kumpis Džiovinti Užkandžiai Šalti užkandžiaiIšbandykite!Kimchi - korėjietiškai rauginti kopūstaiTraškios krevetės su tobulu saldžiarūgščiu padažuBrokolių ir kiaušinių užtepėlėNaminė marinuota skumbrėKomentarai (2)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Aleksandra2021-02-03 06:57Kiek dienų reikia vytinti po išmirkimo? ATSAKYTIGintarė2021-02-03 09:59Gali užtrukti savaitę - dvi, gali ir kiek daugiau, labai priklauso nuo drėgnumo ir temperatūros namuose :) ATSAKYTI
Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Ką dabar gaminame:
viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba
Sultingas jautienos kepsnys orkaitėje arba "Rostbifas"
Autorius apie receptą: Šis tradicinis sultingas jautienos kepsnys niekuomet nenuvilia. Jį ypač verta išbandyti, jeigu galite gauti kokybiškos jautienos ir mėgstate mėsą su trupučiu kraujo. Šis tradicinis sultingas jautienos kepsnys niekuomet nenuvilia. Jį ypač verta išbandyti, jeigu galite gauti kokybiškos jautienos ir mėgstate mėsą su trupučiu kraujo. Jautienos rostbifas taip pat labai skanus atvėsęs. Kitą dieną jį labai plonai supjaustykite ir pagaminkite nuostabių sumuštinių su karamelizuotais svogūnais bei raugintais ar marinuotais agurkėliais! (. daugiau) (. mažiau) Reda
AKCIJOS:Rodyti akcijas
TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 6