pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Makaronai su mėsa ir padažu - Tobulas Receptas Gardžiam Patiekalui

Kepame 2-3 minutes, o tuomet suverčiame konservuotus pomidorus, dedame cukraus, druskos, pipirų, prieskonių ir, sumažinę ugnį, verdame bent 30-45 min.

Makaronai su mėsa ir padažu - Tobulas Receptas Gardžiam Patiekalui

Duona su Džiovintais Vaisiais: Receptai ir Tradicijos

Duona su Džiovintais Vaisiais: Receptai ir Tradicijos

Griliažiniai Saldainiai: Tradicinis Receptas

Griliažiniai Saldainiai: Tradicinis Receptas

Rūkytas ešerys salotose: gardūs ir lengvi receptai

Rūkytas ešerys salotose: gardūs ir lengvi receptai

Difuzijos Kepimo Pyragas: Morenginių Sausainių Ir Mini Pavlovos Receptai

Difuzijos Kepimo Pyragas: Morenginių Sausainių Ir Mini Pavlovos Receptai

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?

Ankstyvųjų bulvių auginimas ir prekyba Lietuvoje

Ankstyvųjų bulvių auginimas ir prekyba Lietuvoje

Kaip sūdyti mėsą sūryme: sultinga ir aromatinga mėsa

Kaip sūdyti mėsą sūryme: sultinga ir aromatinga mėsa

Rūkytos žuvies tortas: greitas ir skanus užkandis

Rūkytos žuvies tortas: greitas ir skanus užkandis

Maroko rožių damascena aliejaus nauda

Maroko rožių damascena aliejaus nauda

Marinuoti svogūnai per kelias minutes: greiti ir paprasti receptai

Marinuoti svogūnai per kelias minutes: greiti ir paprasti receptai

Žuvies Atliekų Perdirbimas Lietuvoje: Rūšiavimas, Sprendimai ir Iniciatyvos

Žuvies Atliekų Perdirbimas Lietuvoje: Rūšiavimas, Sprendimai ir Iniciatyvos

Minkštas Medaus Pyragas: Receptas ir Paslaptys

Minkštas Medaus Pyragas: Receptas ir Paslaptys