pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kakavinis pyragas su imbieru: kvapnus ir drėgnas desertas

Kakavinis pyragas su imbieru: kvapnus ir drėgnas desertas

Antrekotas su kaulu - Kas tai ir kaip jį paruošti?

Baigę pirmąją karščio procedūrą dedame atrekotą su kaulu TOMAHAWK ant netiesioginės ugnies bei priveriam visas KAMADO sklendes iki minimumo išlaikant apie 150C tempertūrą.

Antrekotas su kaulu - Kas tai ir kaip jį paruošti?

Pusmarškonė košė: Žemaitiškas paveldas ir receptai

Pusmarškonė košė: Žemaitiškas paveldas ir receptai

Tortas su šokoladiniais sausainiais: greiti ir lengvi receptai

Tortas su šokoladiniais sausainiais: greiti ir lengvi receptai

Šonkaulių marinavimas: garstyčių marinato receptai

Šonkaulių marinavimas: garstyčių marinato receptai

Vištienos Filė Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų Patiekalų

Vištienos Filė Receptai: Nuo Paprastų Iki Gurmaniškų Patiekalų

Makaronų muziejus Romoje: kelionė po amžinąjį miestą

Makaronų muziejus Romoje: kelionė po amžinąjį miestą

Kaip Marinuoti Česnakų Galvas: Nuo Pasirinkimo Iki Patiekimo

Kaip Marinuoti Česnakų Galvas: Nuo Pasirinkimo Iki Patiekimo

Vieno kąsnio sumuštiniai su baklažanais: receptai ir idėjos

Vieno kąsnio sumuštiniai su baklažanais: receptai ir idėjos

Baravykų Sriubos Receptai: Nuo Greitų Iki Gurmaniškų

Baravykų Sriubos Receptai: Nuo Greitų Iki Gurmaniškų

Vištų kepenėlės: 5 skanūs ir lengvi receptai

Vištų kepenėlės: 5 skanūs ir lengvi receptai

Tobuli lietiniai: receptai, patarimai ir gudrybės

Tobuli lietiniai: receptai, patarimai ir gudrybės

Marinatas su kiviais: paslaptis sultingam ir minkštam kepsniui

Marinatas su kiviais: paslaptis sultingam ir minkštam kepsniui

Kiaulienos Karka: Maistinė Vertė ir Savybės

Kiaulienos Karka: Maistinė Vertė ir Savybės

Naminė begliutenė duona: skanus ir sveikas pasirinkimas

Naminė begliutenė duona: skanus ir sveikas pasirinkimas

Receptai su morkomis ir grybais

Receptai su morkomis ir grybais

Šiaurė, Pietūs, Rytai, Vakarai Angliškai: Geografinės Kryptys ir Kalbiniai Aspektai

Šiaurė, Pietūs, Rytai, Vakarai Angliškai: Geografinės Kryptys ir Kalbiniai Aspektai

Obuolių uogienės receptai

Obuolių uogienės receptai

Baltymai, Angliavandeniai ir Riebalai: Sandara ir Cheminė Sudėtis

Baltymai, Angliavandeniai ir Riebalai: Sandara ir Cheminė Sudėtis