Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Marinuojant kiaulieną šlapiai svarbiausia prisiminti šiuos penkis, kertinius žingsnius pradžioje išsirinkite skystį raudonasis vynas arba intensyvaus skonio sultys , tuomet įpilkite aliejaus, įberkite ryškaus skonio smulkintų žalumynų svogūnų laiškai, česnakai, imbieras , pagardinkite druska, pipirais ir mėgstamiausiais džiovintais prieskoniais.