pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip nustoti valgyti knyga: Intuityvus valgymas

Kaip nustoti valgyti knyga: Intuityvus valgymas

Marinuoti Burokėliai su Obuoliais: Gaivus Skonis ir Aromatas

Marinuoti Burokėliai su Obuoliais: Gaivus Skonis ir Aromatas

Tradicinis Airijos Jautienos Troškinys

Airiai į troškinį paprastai deda trijų rūšių daržoves svogūnus, morkas bei salierų stiebus; tik retkarčiais papildomai gali būti naudojami pastarnokai arba ropės.

Tradicinis Airijos Jautienos Troškinys

Minkštas obuolių pyragas: receptai ir patarimai

Minkštas obuolių pyragas: receptai ir patarimai

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija

Senovinis obuolių pyragas su cinamonu ir medumi: tradicijos ir skonio harmonija

Grikių dieta: ką galima valgyti ir ko tikėtis

Grikių dieta: ką galima valgyti ir ko tikėtis

Burnoje Tirpstantys Grietininiai Sausainiai: Receptas

Burnoje Tirpstantys Grietininiai Sausainiai: Receptas

Tortas Desertas Stiklainiuose: Receptai Ir Idėjos

Tortas Desertas Stiklainiuose: Receptai Ir Idėjos

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Sausainiai su šokolado gabaliukais: receptas ir istorija

Sausainiai su šokolado gabaliukais: receptas ir istorija

Baltymingų užkandžių receptai

Baltymingų užkandžių receptai

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Picos kepimas kamado kepsninėje: žingsnis po žingsnio instrukcija

Picos kepimas kamado kepsninėje: žingsnis po žingsnio instrukcija

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Kaip skaičiuoti kalorijas: patarimai pradedantiesiems

Akyti sausainiai: puikus duonos pakaitalas

Akyti sausainiai: puikus duonos pakaitalas

Tradiciniai lietuviški sriubų receptai

Tradiciniai lietuviški sriubų receptai

2 Metų Vaiko Mityba: Skanūs ir Sveiki Receptai

2 Metų Vaiko Mityba: Skanūs ir Sveiki Receptai