pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Lengvai paruošiamos ir skanios salotos: receptų rinkinys

Lengvai paruošiamos ir skanios salotos: receptų rinkinys

Jūros Gėrybių Sriuba su Kokosų Pienu: Egzotiškas Receptas

Jūros Gėrybių Sriuba su Kokosų Pienu: Egzotiškas Receptas

Halės Turgus: Karštų Užkandžių ir Gurmaniškų Patirčių Oazė Vilniuje

Halės Turgus: Karštų Užkandžių ir Gurmaniškų Patirčių Oazė Vilniuje

Maltos Mėsos Suktinukai su Šonine - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Priklausomai nuo to, kaip kukulius patieksite, jie gali tapti sodriu rudenišku patiekalu, arba maloniai nustebinti pavasarį pranašaujančiais skoniais.

Maltos Mėsos Suktinukai su Šonine - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

„Rise“ – sušių restoranas Kaune: skonių atradimai ir dienos pietūs

„Rise“ – sušių restoranas Kaune: skonių atradimai ir dienos pietūs

Skanūs šonkauliukų receptai: nuo klasikinių iki egzotiškų

Skanūs šonkauliukų receptai: nuo klasikinių iki egzotiškų

"Pergalė" Saldainių Rinkiniai: Apžvalga, Sudėtis ir Kainos

"Pergalė" Saldainių Rinkiniai: Apžvalga, Sudėtis ir Kainos

„Confetti“ dienos pietų restoranas: kibinų diena

„Confetti“ dienos pietų restoranas: kibinų diena

Kada Galima Žvejoti Įvairias Žuvis

Kada Galima Žvejoti Įvairias Žuvis

Kokosų aliejus ir soda: nauda sveikatai ir grožiui

Kokosų aliejus ir soda: nauda sveikatai ir grožiui

Kaip marinuoti kiaulienos šonkauliukus: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti kiaulienos šonkauliukus: receptai ir patarimai

Ką Mėgsta Valgyti Mėsą Gyvūnai?

Ką Mėgsta Valgyti Mėsą Gyvūnai?

Tikros graikiškos salotos: gaivus skonis Jūsų namuose

Tikros graikiškos salotos: gaivus skonis Jūsų namuose

Alyvos svarba varikliui: klasifikacija, pasirinkimas ir galimos problemos

Alyvos svarba varikliui: klasifikacija, pasirinkimas ir galimos problemos

Vištiena su ananasais: gardūs receptai kiekvienai dienai

Vištiena su ananasais: gardūs receptai kiekvienai dienai

Receptai žiemai su peraugusiais agurkais ir morkomis

Receptai žiemai su peraugusiais agurkais ir morkomis

Kiaulienos Vyniotinis: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Kiaulienos Vyniotinis: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Keksiukai su traškia išore: receptas ir gaminimo paslaptys

Keksiukai su traškia išore: receptas ir gaminimo paslaptys