pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Antrieji Patiekalai iš Mėsos: Receptai su Nuotraukomis

Antrieji Patiekalai iš Mėsos: Receptai su Nuotraukomis

Kamparo Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Kamparo Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Dešrainių maistinė vertė ir sudėtis

Dešrainių maistinė vertė ir sudėtis

Ką galima pagaminti iš juodos duonos?

Ką galima pagaminti iš juodos duonos?

Jautienos Bifšteksas su Kiaušiniu - Tradicinis Receptas ir Patiekimo Paslaptys

1,600 g faršo, 2,2 - 3 šaukštai vandens ar sultinio, 3,1 svogūnas, druskos, pipirų, muskato, 2 - 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių ar miltų , riebalų kepimui.

Jautienos Bifšteksas su Kiaušiniu - Tradicinis Receptas ir Patiekimo Paslaptys

Statybų Duona Senukai Kėdainiai: Naujovės ir Patogumas

Statybų Duona Senukai Kėdainiai: Naujovės ir Patogumas

Sviesto ir Grietinės Padažas: Receptai ir Patarimai

Sviesto ir Grietinės Padažas: Receptai ir Patarimai

Geriausias receptas: kepta duona aliejuje

Geriausias receptas: kepta duona aliejuje

Charlie Pizza: Skaniausia Pica Alytuje ir Visoje Lietuvoje

Charlie Pizza: Skaniausia Pica Alytuje ir Visoje Lietuvoje

Kinietiški Ryžiai: Skanūs ir Lengvai Paruošiami Receptai

Kinietiški Ryžiai: Skanūs ir Lengvai Paruošiami Receptai

Ant Ausų Kabinami Makaronai: Istorija ir Šiuolaikinės Apraiškos

Ant Ausų Kabinami Makaronai: Istorija ir Šiuolaikinės Apraiškos

Purūs blynai storuliai: receptai kiekvienam skoniui

Purūs blynai storuliai: receptai kiekvienam skoniui

Agurkų marinavimas žiemai su pomidorų padažu: receptai ir patarimai

Agurkų marinavimas žiemai su pomidorų padažu: receptai ir patarimai

Lietiniai blynai su mėsa - skanumas iš Lietuvos virtuvės

Lietiniai blynai su mėsa Lietinių blynų su mėsa tešlai miltus suberiame į dubenį, įmušame kiaušinius, įpilame truputį pieno, 1 šaukštą aliejaus, druskos ir gerai išmaišome.

Lietiniai blynai su mėsa - skanumas iš Lietuvos virtuvės

Keptas Skilandis ant Kopūsto Lapo: Receptas ir Gaminimo Instrukcijos

Keptas Skilandis ant Kopūsto Lapo: Receptas ir Gaminimo Instrukcijos

Braškinis pyragas su morengo kepure

Braškinis pyragas su morengo kepure