pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kaip Troškinti Jautieną Greitpuodyje?

Jautienos ir daržovių troškinys 4 asm.

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, sumeskite į gilesnį dubenėlį, apibarstykite atskirame indelyje sumaišytais prieskoniais (druska, pipirais, imbieru ir paprika) ir bent pusvalandį marinuokite. Visas daržoves.

Žymės: troškinys, mėsa, jautiena, daržovės, receptai, Jautienos troškinys

Airiškai lėtai troškinta jautiena 4 asm.

Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šis airiškas patiekalas dar skanesnis, jei pagaminamas dieną prieš valgymą. Patiekiamas su bulvių koše. O ir lietuviški rauginti agurkai labai dera. Gaminamas jis lėtai ir ilgai.

Jautiena troškinta aluje


Sotus karštas troškinys su jautiena ir alumi. Skaniausias toks troškinys yra pašildytas kitą dieną. Aš kitaip ir nedarau – pagaminu iš vakaro, o valgau atkentėjusi visas pagundas kitos dienos vakarienei.

Ingredientai:

Gamybos procesas panašus į Boeuf Bourguignon troškinį.

Troškinta jautiena Vokiškai – pasigaminkite

Šis vokiškas jautienos troškinys yra tikras komfortiško maisto pavyzdys – sultinga mėsa tirštame, kvapniame padaže su raudonuoju vynu, paprika ir pomidorų pasta. Lėtai troškinamas patiekalas tampa itin minkštas ir aromatingas, o jo sodrus skonis puikiai dera su bulvių koše ar šviežia duona.

4 | 1 įvertinimasParuošimo laikas 25 minutes minGaminimo laikas 1 hour valBendras laikas 1 hour val 25 minutes minKategorija Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškinta mėsaVirtuvė Vokietijos virtuvėPorcijos 4 asmenimsReklama

Troškintos jautienos receptas

Galite pasirinkti bet kokias daržoves. O kaip padažo pagrindą galite pasiimti ne tik pomidorų pastos, bet ir grietinės ar grietinėlės.

Ingredientai:

Paruošimas:

Troškinta jautiena yra paruošta.

Patiekalas gali būti patiekiamas savarankiškai, arba galite patiekti su bulvių košę, grikiais, ryžiais ar makaronais. Skanaus.