Jautienos ir daržovių troškinys 4 asm.
Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais kubeliais, sumeskite į gilesnį dubenėlį, apibarstykite atskirame indelyje sumaišytais prieskoniais (druska, pipirais, imbieru ir paprika) ir bent pusvalandį marinuokite. Visas daržoves.
Žymės: troškinys, mėsa, jautiena, daržovės, receptai, Jautienos troškinysAiriškai lėtai troškinta jautiena 4 asm.
Vytaras Radzevičius („Pasaulio puodai“): Šis airiškas patiekalas dar skanesnis, jei pagaminamas dieną prieš valgymą. Patiekiamas su bulvių koše. O ir lietuviški rauginti agurkai labai dera. Gaminamas jis lėtai ir ilgai.
Jautiena troškinta aluje
Sotus karštas troškinys su jautiena ir alumi. Skaniausias toks troškinys yra pašildytas kitą dieną. Aš kitaip ir nedarau – pagaminu iš vakaro, o valgau atkentėjusi visas pagundas kitos dienos vakarienei.
Ingredientai:
Gamybos procesas panašus į Boeuf Bourguignon troškinį.
Troškinta jautiena Vokiškai – pasigaminkite
Šis vokiškas jautienos troškinys yra tikras komfortiško maisto pavyzdys – sultinga mėsa tirštame, kvapniame padaže su raudonuoju vynu, paprika ir pomidorų pasta. Lėtai troškinamas patiekalas tampa itin minkštas ir aromatingas, o jo sodrus skonis puikiai dera su bulvių koše ar šviežia duona.
4 | 1 įvertinimasParuošimo laikas 25 minutes minGaminimo laikas 1 hour valBendras laikas 1 hour val 25 minutes minKategorija Jautienos patiekalai, Mėsos patiekalai, Troškinta mėsaVirtuvė Vokietijos virtuvėPorcijos 4 asmenimsReklama
Troškintos jautienos receptas
Galite pasirinkti bet kokias daržoves. O kaip padažo pagrindą galite pasiimti ne tik pomidorų pastos, bet ir grietinės ar grietinėlės.
Ingredientai:
Paruošimas:
Troškinta jautiena yra paruošta.
Patiekalas gali būti patiekiamas savarankiškai, arba galite patiekti su bulvių košę, grikiais, ryžiais ar makaronais. Skanaus.
