pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Žuvų Rūšys Norvegijoje: Gidas Žvejams ir Gurmanams

Žuvų Rūšys Norvegijoje: Gidas Žvejams ir Gurmanams

Paprasti keksiukai su braškėmis: receptas ir naudingi patarimai

Paprasti keksiukai su braškėmis: receptas ir naudingi patarimai

Medaus ir balzamiko padažas: receptas ir patarimai

Medaus ir balzamiko padažas: receptas ir patarimai

Lašišos kepsnys su keptomis daržovėmis: gardus receptas

Lašišos kepsnys su keptomis daržovėmis: gardus receptas

Tikri naminiai koldūnai: pasigaminkite pagal seną receptą!

Tikri naminiai koldūnai: pasigaminkite pagal seną receptą!

Kiaulienos Faršo ir Varškės Kotletai: Receptas

Kiaulienos Faršo ir Varškės Kotletai: Receptas

Kalėdos Lietuvoje: Tradicijos, Adventas ir Magiški Burtai

Kalėdos Lietuvoje: Tradicijos, Adventas ir Magiški Burtai

Ką Duoti Valgyti Vaikui Sergant Pankreatitu: Mitybos Gairės

Ką Duoti Valgyti Vaikui Sergant Pankreatitu: Mitybos Gairės

Greitai Pagaminami Sausainiai: Receptai Kiekvienai Progai

Greitai Pagaminami Sausainiai: Receptai Kiekvienai Progai

Naminis Kriaušių Džemas: Paprastas Receptas Jūsų Virtuvei

Naminis Kriaušių Džemas: Paprastas Receptas Jūsų Virtuvei

Tobulas amerikietiškas sūrio pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Tobulas amerikietiškas sūrio pyragas: žingsnis po žingsnio receptas

Kiaulienos Šoninė: Sudėtis, Paruošimas ir Maistinė Vertė

Kiaulienos Šoninė: Sudėtis, Paruošimas ir Maistinė Vertė

Kepto Upėtakio Receptas su Gardžiu Padažu

Kepto Upėtakio Receptas su Gardžiu Padažu

Kulinarinis paveldas ir mitybos papročiai Lietuvoje

Kulinarinis paveldas ir mitybos papročiai Lietuvoje

Greitos ir Paprastos Tuno Salotos: 5+ Geriausi Receptai

Greitos ir Paprastos Tuno Salotos: 5+ Geriausi Receptai

Makaronai su faršu ir grybais: jaukus ir universalus receptas

Makaronai su faršu ir grybais: jaukus ir universalus receptas

Sluoksniuotas žuvies tortas: gurmaniškas skonis Jūsų stalui

Sluoksniuotas žuvies tortas: gurmaniškas skonis Jūsų stalui