Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.
Šventiniams Velykų pusryčiams dažniausiai yra patiekiami įvairūs šaltieji patiekalai kiaušiniai ir iš jų pagaminti patiekalai, šviežiai kepta duona, kumpiai ir dešros, salotos, įvairūs sumuštiniai, velykiniai pyragai.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Pats žodis kilo iš hindi kalbos ir reiškia skaičių penki panch , todėl šio gėrimo recepte dažniausiai naudojami penki ingredientai skirtingos sultys ir prieskoniai.
Patarimas v yniotinį galima uždengti sluoksniuotos tešlos lakštu, patepti jį kiaušinio plakiniu ir papuošti iš tos pačios tešlos išspaustomis žvaigždutėmis, eglutėmis.