pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaukazietiškas avienos šašlykas: paslaptys, kaip marinuoti ir kepti

Kaukazietiškas avienos šašlykas: paslaptys, kaip marinuoti ir kepti

Karšto Vyno Prieskoniai: Receptai Jaukiam Žiemos Vakarui

Karšto Vyno Prieskoniai: Receptai Jaukiam Žiemos Vakarui

Rauginti obuoliai: paprastas būdas pasigaminti namuose

Rauginti obuoliai: paprastas būdas pasigaminti namuose

Skrandžio Echoskopija: Pasiruošimas, Trukmė ir Svarbūs Aspektai

Skrandžio Echoskopija: Pasiruošimas, Trukmė ir Svarbūs Aspektai

Gyvulininkystės Technologo Specializacija: Mėsos Perdirbimo Technologija

Gyvulininkystės Technologo Specializacija: Mėsos Perdirbimo Technologija

Makaronai su faršu ir paprika: klasika, kuri visada pasiteisina

Makaronai su faršu ir paprika: klasika, kuri visada pasiteisina

Pomidorų Konservavimo Receptai Žiemai: nuo Tradicinių iki Netikėtų Skonių

Pomidorų Konservavimo Receptai Žiemai: nuo Tradicinių iki Netikėtų Skonių

Kmynų arbata nuo vėmimo: receptas ir nauda

Kmynų arbata nuo vėmimo: receptas ir nauda

Aliejaus Savybės ir Panaudojimas: Hidrolatų Gamyba ir Nauda

Aliejaus Savybės ir Panaudojimas: Hidrolatų Gamyba ir Nauda

Kada Geriausia Valgyti Obuolius ir Gerti Sultis: Mitybos Specialistų Patarimai

Kada Geriausia Valgyti Obuolius ir Gerti Sultis: Mitybos Specialistų Patarimai

Vištienos Krūtinėlė su Morkomis ir Svogūnais: Receptas

Vištienos Krūtinėlė su Morkomis ir Svogūnais: Receptas

Saldžiųjų bulvių auginimas ir priežiūra Lietuvoje

Saldžiųjų bulvių auginimas ir priežiūra Lietuvoje

Kiek Laiko Virti Vištienos Ketvirčius: Viskas, Ką Turite Žinoti

Kiek Laiko Virti Vištienos Ketvirčius: Viskas, Ką Turite Žinoti

Žuvų Taukai ir Omega-3: Visapusiška Apžvalga apie Naudą ir Dozes

Žuvų Taukai ir Omega-3: Visapusiška Apžvalga apie Naudą ir Dozes

Kaip išvirti kiaušinius: patarimai ir gudrybės

Kaip išvirti kiaušinius: patarimai ir gudrybės

Rudeninės gėlės ir saldainių kompozicijos

Rudeninės gėlės ir saldainių kompozicijos

Kaip Virti Kalakuto Krūtinėlę: Receptai ir Patarimai

Kaip Virti Kalakuto Krūtinėlę: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Kūčiukus: Tradicinis Receptas

Kaip Kepti Kūčiukus: Tradicinis Receptas