
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Pabarstykite su prieskoniais, uždenkite viršutę antruoju folijos lapu, supjaustykite kraštus ir kepkite indą 60 minučių į pašildytą orkaitę 200 laipsnių temperatūroje.
Kad niekas yra tie šalčiai juk jie praeis, niekas yra tie šlapi nuo netikėtų snaigių plaukai juk jie išdžius, niekas yra net baloms neatsparūs batai nereikia daryti problemų ten, kur jos tokios mažytės, kad beveik nematai.
Brandinimas vyksta maždaug 4-29 dienas po gyvūno žūties, jis gali vykti sausai - mėsa laikoma atvira arba įvyniota į merliuką, arba drėgnai - mėsa laikoma uždengta plastikine plėvele.