pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kaip Pasigaminti Frappe Kavą Namuose: Gaivinantis Gėrimas Karštoms Dienoms

Kaip Pasigaminti Frappe Kavą Namuose: Gaivinantis Gėrimas Karštoms Dienoms

Eugenijos Šimkūnaitės kulinarinis palikimas: atraskite senus receptus naujai

Eugenijos Šimkūnaitės kulinarinis palikimas: atraskite senus receptus naujai

Sveikų ir skanių keksiukų receptai

Sveikų ir skanių keksiukų receptai

Sotus ir nekaloringi kokteiliai: receptai lieknėjimui ir energijai

Sotus ir nekaloringi kokteiliai: receptai lieknėjimui ir energijai

Imbierinis vynas: šildantis gėrimas šaltam vakarui

Imbierinis vynas: šildantis gėrimas šaltam vakarui

Kiek laiko virti avieną - patarimai ir receptai

Brokoliai - itin universalus kopūstas iš jo gali būti ruošiami garnyrai, bulvių košė, taip pat gali būti dedama tiek į pirmąjį, tiek į antrąjį patiekalus.

Kiek laiko virti avieną - patarimai ir receptai

"Petit Beurre" Sausainių Receptai: Nuo Varškės Pyrago Iki "Stracciatella" Torto

"Petit Beurre" Sausainių Receptai: Nuo Varškės Pyrago Iki "Stracciatella" Torto

Sveikos ir gardžios bolivinių balandų salotos: lengvi receptai

Sveikos ir gardžios bolivinių balandų salotos: lengvi receptai

Sultingos kalakuto blauzdelės: paprasti ir skanūs receptai

Sultingos kalakuto blauzdelės: paprasti ir skanūs receptai

Kepimo milteliai iš Maximos: viskas, ką reikia žinoti

Kepimo milteliai iš Maximos: viskas, ką reikia žinoti

Receptų Įkvėpimas: Nuo Kasdienybės Iki Šventės

Receptų Įkvėpimas: Nuo Kasdienybės Iki Šventės

Pelyno arbatos nauda: nuo virškinimo gerinimo iki imuniteto stiprinimo

Pelyno arbatos nauda: nuo virškinimo gerinimo iki imuniteto stiprinimo

Keptuvė be aliejaus blynams: kaip išsirinkti ir kepti skaniausius blynus

Keptuvė be aliejaus blynams: kaip išsirinkti ir kepti skaniausius blynus