pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Savojos Kopūstų Receptai: Atraskite Šią Universalų Daržovę

Savojos Kopūstų Receptai: Atraskite Šią Universalų Daržovę

Apskrudusi vištienos krūtinėlė orkaitėje: receptas, kuris pakeis jūsų mitybą

Apskrudusi vištienos krūtinėlė orkaitėje: receptas, kuris pakeis jūsų mitybą

Riešutų Duona: Receptas ir Įkvėpimas iš Kino Klasikos

Riešutų Duona: Receptas ir Įkvėpimas iš Kino Klasikos

Teisinga makaronų porcija: kaip apskaičiuoti ir nepersivalgyti

Teisinga makaronų porcija: kaip apskaičiuoti ir nepersivalgyti

„Mokslo sriuba“: LRT Laida Populiarinanti Mokslą

„Mokslo sriuba“: LRT Laida Populiarinanti Mokslą

Kalėdiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

mėsininkas Dainiaus Bartošius ir dalijasi receptu, kuris pasižymi rytietiškais skoniais imbiero aštrumu, čili dribsnių pikantiškumu ir medaus saldumu.

Kalėdiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai Jūsų Šventiniam Stalui

Karšti mėsos patiekalai su nuotraukomis - gardžios ir lengvos idėjos

Jautieną galima naudoti maltą ar smulkiai kapotą, galima perpus maišyti su kiauliena, aitriųjų pipirų kiekį rinkitės pagal tai, kokio aitrumo patiekalus mėgstate.

Karšti mėsos patiekalai su nuotraukomis - gardžios ir lengvos idėjos

Kaip Kepti Kukurūzų Burbuoles Ant Grotelių Su Folija: Receptas Ir Patarimai

Kaip Kepti Kukurūzų Burbuoles Ant Grotelių Su Folija: Receptas Ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Labai Skanius Čeburekus: Geriausi Receptai

Kaip Pasigaminti Labai Skanius Čeburekus: Geriausi Receptai

Konservuojame ir marinuojame daržoves: žingsnis po žingsnio

Konservuojame ir marinuojame daržoves: žingsnis po žingsnio

Kepta Silkė Pomidorų Padaže: Tradiciniai Receptai ir Patarimai

Kepta Silkė Pomidorų Padaže: Tradiciniai Receptai ir Patarimai

Žuvų ir Šaulio Suderinamumas: Ugnies ir Vandens Šokis

Žuvų ir Šaulio Suderinamumas: Ugnies ir Vandens Šokis

Obuolių ir varškės pyrago receptas iš sluoksniuotos tešlos

Obuolių ir varškės pyrago receptas iš sluoksniuotos tešlos

Gaivios Pekino salotos: vištiena, vynuogės ir puikus skonis

Gaivios Pekino salotos: vištiena, vynuogės ir puikus skonis