pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Sveikos morkos viduriuojant: ką valgyti ir ko vengti?

Sveikos morkos viduriuojant: ką valgyti ir ko vengti?

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Gardus keto šokoladinis pyragas: receptas be cukraus ir miltų

Gardus keto šokoladinis pyragas: receptas be cukraus ir miltų

Sportininko Dienos Mitybos Raciono Pavyzdys

Sportininko Dienos Mitybos Raciono Pavyzdys

Valgymo Sutrikimai: Priežastys, Psichologija ir Gydymo Būdai

Valgymo Sutrikimai: Priežastys, Psichologija ir Gydymo Būdai

Kaip paskrudinti batoną orkaitėje: receptai ir patarimai

Kaip paskrudinti batoną orkaitėje: receptai ir patarimai

Cepelinai su mėsa: tradicinis lietuviškas receptas

Cepelinai su mėsa: tradicinis lietuviškas receptas

Kaip teisingai virti kalmarus

Kaip teisingai virti kalmarus

Kas yra Difuzija Chemijoje ir Fizikoje?

Kas yra Difuzija Chemijoje ir Fizikoje?

Įvairūs Salotų Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernių Interpretacijų

Įvairūs Salotų Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernių Interpretacijų

Vieno Kąsnio Sumuštiniai: Receptai ir Idėjos

Vieno Kąsnio Sumuštiniai: Receptai ir Idėjos

Sriuba su makaronais ir bulvėmis: receptas ir variacijos

Sriuba su makaronais ir bulvėmis: receptas ir variacijos

Kokius Sūrelius Galima Valgyti: Rūšys, Privalumai ir Pasirinkimo Patarimai

Kokius Sūrelius Galima Valgyti: Rūšys, Privalumai ir Pasirinkimo Patarimai

Kokius Sūrelius Galima Valgyti: Rūšys, Privalumai ir Pasirinkimo Patarimai

Kokius Sūrelius Galima Valgyti: Rūšys, Privalumai ir Pasirinkimo Patarimai

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Vištienos Kepsniai Orkaitėje: Receptai iš Beatos Virtuvės

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

500 gramų vištų kepenėlių 500 gramų svogūnų 200 mililitrų balto pusiau saldaus vyno 200 mililitrų grietinėlės, 35 riebumo 150 gramų sviesto šiek tiek rozmarino šiek tiek druskos šiek tiek pipirų šiek tiek alyvuogių aliejaus.

Keptas Jautienos Kepenų Paštetas

Eterinių natūralių aliejų nauda ir naudojimas

Eterinių natūralių aliejų nauda ir naudojimas