pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Troskinti kiaulienos kepsniai - skoningas receptas ir gaminimo patarimai

Ką dabar gaminame:

viskasvalentino dienaivalgome sveikiau!karšti patiekalaisriubosužkandžiaipyragai, kepiniaisalotos, mišrainėsTandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosKaramelinis tiramisu su juodaisiais serbentaisSotus vištienos, ryžių ir daržovių apkepasCitrininis tiramisu - gaivus ir be galo skanusSluoksniuotas maskarponės desertas su braškėmis ir šokoladuVištiena švelniame citrinų ir bazilikų padažeŠviežių kopūstų sriuba su pupelėmisVirti varškėtukai su šoninės ir grietinėlės padažuKaršti crostini su krevetėmis ir sūriuItališka pupelių ir pomidorų sriuba

Troskinti kiaulienos kepsniai

Minkšti ir purūs varškėčiai - tarsi bandelės!

Varškės patiekalai

Lengvai ir greitai paruošiami traškūs vištienos sparneliai kepti orkaitėje

Patiekalai iš vištienos ir paukštienos

Skanios ir sultingos mėsos marinatas (vištienai; jautienai; kiaulienai; kalakutienai)

Marinatai / Kompotai / Uogienes / Vakavimas

20 naudingų patarimų daržininkams ir sodininkams

Naudingi patarimai jūsų virtuvėje

Kalafiorų salotos su sojos padažu

Daržovių patiekalų receptai / Salotų, mišrainių receptai

Saulės pica su kumpiu, feta, mocarela ir vyšniniais pomidorais

Makaronų ir picos patiekalų receptai

Veganiški "sūrio" pyragėliai Valentinui

Desertų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Pupelių ir baklažanų troškinys be glitimo

Daržovių patiekalų receptai / Vegetariški / Veganiški patiekalai

Troskinti kiaulienos kepsniai

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “kiaulienos kepsniai troskinti” rasta receptų 1000Kiaulienos kepsnys "Gaspadorius"Ypatingi kiaulienos kepsneliai

Troškinys su kiauliena ir bulvėmis

Kategorija: Bulvių patiekalų receptai / Patiekalai iš kiaulienos

Paskelbė: Lankytojas

10 Kovo 2022

Paprastai pagaminamas, bet labai gardus mėsos troškinys, gamintas su kiauliena ir bulvėmis. Visada kai juo pavaišinu svečius, jie lieka sužavėti ir patenkinti.

Pietų stalas

Pikantiško skonio pomidorų padažas su kariu ir čili pipirais suteikia visai naują skonį pabodusiems lietuviškiems karbonadams. Receptą radau šimto metų senumo savo užrašinėje, naudojau kiaulienos nugarinės kepsnelius. Galima daryti su išpjovos arba kumpio pjausneliais.


Reikės:Kiaulienos nugarinė 1 kg (apie 10 pjausnelių)Svogūnai 1 vnt.Česnakas 3 sk.Pomidorai 3 vnt.Morkos 1 vnt.Pomidorų pasta 1 v.š.Pomidorų padažas 2 v.š.Kmynai 1 v.š.Karis, imbieras, čili pipirai~Maltos saldžiosios paprikos~Garstyčios 1 a.š.Cukrus 1 a.š.Druska, juodieji pipirai~Aliejus~

Kepsnelius įtriname druska, pipirais, maltomis saldžiosiomis paprikomis ir čili. Paliekame pasimarinuoti 30 min. (per tą laiką susipjaustome kitas daržoves ir pasiruošiame visus prieskonius). Keptuvėje įkaitiname aliejų ir apkepame kepsnelius iš abiejų pusių, kol parus. Atidedame. Naujoje keptuvėje/troškintuve įkaitiname šlakelį aliejaus ir apkepiname kmynus, karį, imbierą. Kai paskleis aromatą, sudedame šiaudeliais pjaustytus svogūnus ir apkepame, kol taps skaidrūs. Sudedame tarkuotą morką ir pasmulkintą česnaką. Pakepame, tada sudedame kubeliais pjaustytus pomidorus. Pagardiname druska, garstyčiomis, cukrumi, pomidorų pasta ir pomidorų padažu. Kai pomidorai suminkštės, sudedame mėsos kepsnelius. Pavartome, kad tolygiai pasidengtų padažu, uždengiame ir troškiname ant nedidelės ugnies 20-30 min.